ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ:ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO & ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

ΆΡΘΡΟ ΓΝΩΜΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Εικόνες βγαλμένες από μυθιστορήματα,θα μπορούσαν να είναι οι πόλεις των ΗΠΑ,που εδώ και αρκετές ημέρες έχουν παραδοθεί στο έλεος του πολικού ψύχους,έχοντας βιώσει τις καταστροφικές παρενέργειές του,σε όλο του το μεγαλείο.

Σπίτια φτιαγμένα από χιόνι που μοιάζουν με γλυπτά,κρυστάλλους που κρέμονται μέχρι το παγωμένο έδαφος εντυπωσιάζουν,χωρίς ωστόσο να είναι και προσβάσιμα,αφού τυχαία μπορείς να συναντήσεις κάποιον να κυκλοφορεί,φορώντας ειδικά ρούχα,προκειμένου να μπορεί να επιζήσει στους συγκεκριμένους μείον βαθμούς, που χτυπούν ανελέητα τις εν λόγω περιοχές.

Κάθε δευτερόλεπτο που κυκλοφορεί κάποιος, μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο,στην περίπτωση που δεν είναι τόσο δυνατός οργανισμός ή δεν έχει ντυθεί με τα ανάλογα θερμαντικά ρούχα που χρειάζεται,αφού κατά τις τελευταίες ημέρες έχουμε παρατηρήσει αρκετούς ανθρώπους να μην έχουν αντέξει στις εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στις περιοχές και έχουν χάσει την ζωή τους.

Το Bufallo είναι μία από αυτές τις πόλεις,που καταδεικνύουν το μέγεθος της πραγματικότητας,αλλά και των απίστευτων εικόνων χιονιά,που κατακλύζουν και γεμίζουν το μάτι.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο