J2UST ΤΕΛΙΚΟΣ:ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΑΡΘΡΟ ΓΝΩΜΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μεγάλοι νικητές του φετινού Just the two of us 2022-2023-με 1.000 ψήφους διαφορά-αναδείχτηκαν χθες από το τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA, ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα(Αντώνης Παπαηλίας).

Ένα μουσικό πρόγραμμα που κράτησε αρκετές ώρες,αφού ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ξεκίνησε από τις 8 το απόγευμα και ολοκλήρωσε το show του για φέτος, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Το ζευγάρι έμεινε έκπληκτο στην ανακοίνωση των νικητών του ονόματός τους,αφού είχε να συναγωνιστεί-ανταγωνιστεί με τους επίσης φανταστικούς Φωτεινή Δάρρα και Πάνο Τριανταφύλλου.

Στο τελικό κατάφεραν να φτάσουν τέσσερα αγαπημένα ζευγάρια:η Ιλάειρα Ζήση με τον σύζυγό της Μαυρίκιος Μαυρικίου,η Ματίνα Νικολάου με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη,ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα και η Φωτεινή Δάρρα με τον Πάνο Τριανταφύλλου.

Όλοι τους διαγωνίστηκαν σε τρία τραγούδια:ένα παλιότερο κομμάτι,το οποίο κέρδισε τις καλύτερες κριτικές και είχε την καλύτερη βαθμολογία,ένα νέο κομμάτι και ένα κοινό τραγούδι,ονόματος το πασίγνωστο “Φίλα Με” του Σταμάτη Κραουνάκη.

Ο ανταγωνισμός μεγάλος, μέχρι που ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε την ισοβαθμία δύο ζευγαριών(χωρίς να ονοματίσει) από την πλευρά ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.΄Σε όλους μας ο νους μας πήγε στα δύο ζευγάρια φαβορί:Πάνος Τριανταφύλλου-Φωτεινή Δάρρα και Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα.

Ώσπου ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης των Μεγάλων Νικητών:Λόλα και Λευτέρης,πρωτοστάτησαν με 1.000 μόνο ψήφους διαφορά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο