ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2023:ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ?-ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από τις 9 Ιανουαρίου έως και τα τέλη Φεβρουαρίου 2023,πρόκειται να διαρκέσουν οι Χειμερινές εκπτώσεις για φέτος,βοηθώντας ένα μεγάλο τμήμα καταναλωτών της χώρας,που επιδιώκει να επωφεληθεί από αυτές,εξαιτίας των μεγάλων οικονομικών δυσκολιών που επικρατούν στην Ελλάδα.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων είναι από τις 11 το πρωί,μέχρι και 8 το απόγευμα.

Στην περίοδο των εκπτώσεων αυτών,συμπεριλαμβάνεται και η Κυριακή 15 Γενάρη,την οποία τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά.

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:

  1. Να κάνουν έρευνα αγοράς και να ελέγχουν όχι μόνο την τιμή (αρχική και νέα) αλλά και την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, να αναζητούν στο διαδίκτυο την τιμή του προϊόντος που πρόκειται να επιλέξουν, βάσει κωδικού ή αριθμού μοντέλου, ώστε να είναι βέβαιοι ότι η τιμή που έχουν εντοπίσει είναι η πιο συμφέρουσα.
  2. Να οριοθετήσουν τις ανάγκες τους και να προγραμματίσουν με λίστα τις αγορές που πρόκειται να κάνουν, οι οποίες θα συμβαδίζουν με τον προσωπικό ή οικογενειακό τους προϋπολογισμό, αποφεύγοντας αλόγιστες δαπάνες.
  3. Να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες και τους όρους της συναλλαγής τους όταν αγοράζουν προϊόντα με δόσεις. Ιδίως για αγορές με πιστωτική κάρτα, να είναι πάντα ενημερωμένοι για τους όρους και τις προϋποθέσεις της συγκεκριμένης αγοράς.
  4. Τα προϊόντα θα πρέπει να φέρουν την αρχική τιμή και την τιμή προσφοράς (όχι το ποσοστό έκπτωσης). Προσοχή! Στις προσφορές συχνά αναγράφεται ότι δεν γίνονται αλλαγές, γι’ αυτό εάν μετανιώσουν, δεν έχουν τη δυνατότητα αλλαγής.
  5. Να ζητούν πάντα την απόδειξη για τα προϊόντα που έχουν αγοράσει. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό και θελήσουν να το επιστρέψουν ή να το αλλάξουν, η επίδειξη της απόδειξης είναι απαραίτητη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο