ΖΩΔΙΑ & ΤΑΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023(ΜΕΡΟΣ Α’)

ΓΡΑΦΕΙ:Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με έναν απολογισμό ζωής και μια εσωτερικότητα, καθώς και μία τάση για μοναχικότητα. Αντιλαμβάνεστε τις «δύσκολες» καταστάσεις που προέκυψαν και αυτό σας κάνει ακόμη πιο ώριμους. Η αναπόληση όμορφων καταστάσεων είναι ορατή. Κάποιοι ωστόσο θα αισθανθούν δείγματα αποξένωσης από τον σύντροφό τους. Προετοιμαστείτε για επαγγελματικο-οικονομικές επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Το νέο έτος ξεκινά με ευχάριστες αλλαγές στο προσκήνιο. Προτάσεις από το πουθενά, θα μπορούσαν να προκύψουν ή και ξαφνικές γνωριμίες με ξαφνικούς έρωτες. Τώρα κάποια ευχάριστη έκπληξη καταφθάνει! Πολλοί θα καταφέρετε  να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους που είχατε θέση κατά το προηγούμενο διάστημα και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας ξεκινά με τρόπο αλλαγής σκέψεων. Η υποχωρητικότητα θα είναι το κυρίαρχο μυστικό στις σχέσεις. Τώρα με τον απολογισμό που κάνετε, αναγνωρίζετε σε κάποια σας ζητήματα τα λάθη που είχατε διαπράξει κατά το πρόσφατο παρελθόν σας και ζητάτε τις συγνώμες που χρειάζονται. Τώρα είναι καιρός για επιτυχείς επανασυνδέσεις. Η διπλωματική σας στάση, στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, θα αποτελέσει το εφαλτήριο για επιτυχείς στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας ξεκινά κάπως αγχωτικός και αυτό σας προβληματίζει ιδιαίτερα. Προσοχή στις εξαπατήσεις και τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν, καθώς ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, αλλά μερικές φορές θα μπορούσε να αποδειχτεί και άνθρακας. Η συναισθηματική σας σταθερότητα θα μπορούσε να στεφτεί από επιτυχία, ενώ οι συνεχόμενες αλλαγές, δεν θα βγουν σε καλό. Στον οικονομικό σας τομέα μη προβαίνετε σε οποιαδήποτε είδους ρίσκο.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετές συνειδητοποιήσεις. Τώρα είναι η ώρα να απομακρύνετε ανθρώπους από την ζωή μας, καθώς έφτασε η στιγμή όπου ο κύκλος τους ολοκληρώνεται. Αυτή την περίοδο κάνετε έναν απολογισμό ζωής και ίσως θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι, προκειμένου να ηρεμίσετε από τις καταστάσεις που σας πλήγωσαν κατά το παρελθόν. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να επιδείξετε στον επαγγελματικό σας τομέα, αφού είναι αυτός που βάλλεται ιδιαίτερα. Τώρα είναι καιρός για ώριμες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιανουάριος ξεκινά με το επίκεντρο της προσοχής σας, να βρίσκετε στις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Τώρα είναι η ώρα να λύσετε τις όποιες διαφωνίες προέκυψαν με τον σύντροφό σας και να έρθετε πιο κοντά. Επιδιώξτε μια καλή επανασύνδεση. Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις θα βρουν τον επιτυχή δρόμο που χρειάζονται. Προσοχή ιδιαίτερη θα πρέπει να επιδείξετε στον οικονομικό σας τομέα, προκειμένου να μην υπάρξουν απώλειες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο