ΥΠΟΘΕΣΗ 29ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ:ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ & ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Πιστεύω το έκανε από εκδίκηση στον σύντροφό της. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Αν ήξερα ότι θα γινόταν, θα τη μάζευα. Μου είπε ότι θα πήγαινε το παιδί στην παιδική χαρά, πού να φανταστώ τι θα έκανε;»,τόνισε χαρακτηριστικά ο παππούς της 29χρονης από την Βέροια,που έριξε το 11μηνων βρέφος της σε φράγμα του Αλιάκμονα ποταμού,στην μεσημεριανή εκπομπή του star “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

«Της έλεγα να πάμε να κάνουμε τεστ DNA, για να αναγνωρίσω το παιδί. Της έδινα χρήματα για το φαγητό του, τους γιατρούς του. Πήγαινα το έπαιρνα. Έκανα τα πάντα και το έχασα»,ανέφερε επιγραμματικά ο πατέρας του βρέφους,που δεν πρόλαβε να το αναγνωρίσει.

«Δεν έχω πάει ακόμα στο χώμα που είναι θαμμένο το παιδί μου. Έκανα τα πάντα να το αναγνωρίσω. Ενδιαφερόμουν κι έπεφτα σε τοίχο. Του είχα αγοράσει κούνια, παιχνίδια, ρούχα. Τώρα θα γυρίσει πίσω το παιδί; Θα το ξαναβάλω στην κούνια του; Πού να φανταστώ ότι θα ζήσω τέτοιο πράγμα.Πού να φανταστώ ότι πρώτη μέρα του χρόνου θα ζήσω τέτοιο πράγμα; Πάει το παιδί μου, δε θα το ξαναδώ. Θα πήγαινα δικαστικά για να το διεκδικήσω, αλλά δεν πρόλαβα»,συνέχισε ο άτυχος πατέρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο