ALL STAR SURVIVOR 2023:Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Πρεμιέρα έκανε χθες ο τηλεοπτικός σταθμός skai με το Survivor All Star 2023,προσφέροντας πλούσιο θέαμα,από την πανέμορφη τοποθεσία της Καραϊβικής.

Εικοσιέξι πασίγνωστοι παίκτες κατέφθασαν στον Άγιο Δομίνικο,προκειμένου να διαγωνιστούν-μέσα σε άγριες συνθήκες διαβίωσης-και να διεκδικήσουν ξανά το χρηματικό έπαθλο.

Εντυπωσιακή έναρξη έγινε με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό,φορώντας ένα ασπρόμαυρό εξαιρετικό κοστούμι,αλά Τζέιμς Μποντ.

Οι παίκτες και αυτοί ντυμένοι εντός του κλίματος του reality,φορώντας τα “καλά” τους και με τον αέρα πραγματοποίησης party,μας χάρισαν όμορφες στιγμές ενδιαφέροντος.Κρασί,φανταστικά εδέσματα,συνοδευμένα με παραδοσιακές τυμπανοκρουσίες και το κόκκινο χαλί στρωμένο,τράβηξαν όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Εντός των ομάδων βρέθηκαν και τα πανέμορφα ζευγάρια και στο παιχνίδι και στη ζωή.Οι ανάγκες όμως του παιχνιδιού,έστειλαν τα ζευγάρια-χωρισμένα πλέον,σε διαφορετική ομάδα μεταξύ τους,αφού-όπως ήταν αναμενόμενο-σε άλλη ομάδα βρέθηκε η γυναίκα και σε διαφορετική ο άνδρας.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, η Βρισηίδα Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα και το “πρώην” ζευγάρι Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος θα βρίσκονται πλέον σε αντίπαλες ομάδες.

Η ανακοίνωση δια στόματος Γιώργου Λιανού,της επικράτησης της ασυλίας,του δώρου αναπτήρα και του ενός κιλού φακές στην νικητήρια ομάδα που θα διαγωνιζόταν,έφερε και πάλι το ανταγωνιστικό πνεύμα-μεταξύ των παικτών-στο προσκήνιο.

Τα εντυπωσιακά ρούχα εμφάνισης των παικτών έφυγαν και πήραν την θέση τους στα αγωνιστικά σετάκια του σκληρού reality επιβίωσης.Και… το αγωνιστικό με΄ρος του παιχνιδιού ξεκίνησε!

Στο τέλος της αγωνιστικής διαδικασίας,κατέφθασε και το πρώτο Συμβούλιο του Νησιού.Προτεινόμενος-για τη χαμένη ομάδα-με το καλημέρα ο εκκεντρικός Περικλής Κονδυλάτος,αφού οι απόψεις του εντός του παιχνιδιού,δίχασαν για άλλη μια φορά τους συμπαίκτες του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ TRAILER ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ!

O ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΝΑ ΟΜΑΔΑ:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο