ΣΟΚ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ:ΕΠΙΘΕΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΥΠΑ-ΔΕΙΤΕ VIDEO ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μια απρόσμενη επίθεση δέχτηκε ο πασίγνωστος τραγουδιστής Αντύπας,κατά την διάρκεια που βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε το χιλιοτραγουδιασμένο άσμα “Είμαι στα Χάι Μου”.

“Ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή»,τόνισε ο Αντύπας,στην Πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy Day”.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Θαμώνας που βρισκόταν εκείνο το βράδυ στο μαγαζί,ανέβηκε πάνω στην πίστα,του επιτε΄θηκε λεκτικά και εν συνεχεία τον χτύπησε,με απώτερο σκοπό να τον ρίξει κάτω.Ευτυχώς ο τραγουδιστής συγκρατήθηκε,δεν έπεσε κάτω και χάριν στην επέμβαση της κοπέλας που μοίραζε λουλούδια και διαφόρων άλλων ανθρώπων,απετράπησαν τα χειρότερα.

Ο θαμώνας μάλιστα έσπρωξε και την κοπέλα,ενώ από ότι φάνηκε είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν συναισθανόταν τη έπραττε.Το γεγονός καταγράφηκε στο Tic-Toc και δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ.

@konstantinosdroulias

Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false

♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο