ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ:ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ 25ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ένοχο με ποινή φυλάκισης ενός έτους,επέβαλε το τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου,ένα 25χρονο από την Κρήτη,που διακίνησε πορνογραφικό βίντεο,με ερωτικές στιγμές της πρώην του.

Ο 25χρονος μάλιστα φρόντισε όχι μόνο να το διακινήσει διαδικτυακά,αλλά θέλησε να το στείλει τόσο στην μητέρα της επίσης 25χρονης φίλης του,όσο και σε συγγενικά της πρόσωπα.

«Η εντολέας μου αισθάνεται ηθικά δικαιωμένη με την απόφαση. Είναι ένα νέο κορίτσι, που παρά το ισχυρό σοκ από τον διασυρμό που υπέστη, βρήκε το σθένος, με την αμέριστη υποστήριξη της οικογένειας του, να καταγγείλει την πράξη ώστε να κινητοποιήσει και άλλα θύματα που έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση να πράξουν το ίδιο»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της 25χρονης Γιώργος Ζερβός.

Ο κατηγορούμενος ωστόσο υποστήριξε κατά την διάρκεια της απολογίας του,ότι όλα έγιναν υπό την συναίνεση της τότε συντρόφου του.Η κοπέλα από την άλλη,δήλωσε ότι δεν γνώρισε τίποτα για την καταγραφή του επίμαχου βίντεο,την δεδομένη στιγμή.

Διευκρινίζεται ότι, η 25χρονη επί 2,5ολόκληρους μήνες,μετά και την γνωστοποίηση του ζητήματος,βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι ότι δεν επιθυμούσε-τη δεδομένη περίοδο-καθόλου να βγαίνει από το σπίτι της.

Το δικαστήριο-στην έκδοση της αποφάσεως-αναγνώρισε στον 25χρονο το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.

Ο ίδιος άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, ελπίζοντας ότι στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα απαλλαχθεί.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο