QATARGATE:ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ-ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ-ΤΙ ΥΠΕΣΤΗ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Ματαιοπονούν. Και κομμάτια να με κάνουν δεν πρόκειται να παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει»,δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN,η πρώην ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή,για την υπόθεση οικονομικού σκανδάλου που εμπλέκεται και την ταλαιπωρεί δικαστικά εδώ και μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι η βελγικές αρχές αποφάσισαν την παραμονή της Εύας Καϊλή, στις φυλακές Χάρεν,για έναν επιπλέον μήνα.

Ο δικηγόρος της ωστόσο Μιχάλης Δημητρακόπουλος,αναφέρει πως η Εύα Καϊλη υπέστη βασανιστήρια “που θυμίζουν Μεσαίωνα” στις φυλακές,αφού-κατά τις δηλ΄ώσεις του-η ίδια βρισκόταν στην απομόνωση,της είχαν πάρει το μπουφάν,ώστε να κρυώνει υπερβολικά,παρότι ζήτησε και δεύτερο γιατί κρύωνε.Όπως είπε δεν την άφηναν να περιποιείται καθόλου και κατά την διάρκεια των ημερών της έμμηνο ρύσης της,με αποτέλεσμα να εκδηλώσει αιμορραγία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΕΛΓΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ:

«Στο πλαίσιο έρευνας ευρείας κλίμακας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για τη φερόμενη (σύσταση) εγκληματικής οργάνωσης, για διαφθορά και για ξέπλυμα χρήματος, η E.K. (Εύα Καϊλή) εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα ενώπιον των προδικαστικών τμημάτων του Πρωτοδικείου στις Βρυξέλλες.

Στη δικαστική εντολή σήμερα το πρωί, το Προδικαστικό Συμβούλιο επιβεβαίωσε τη συνέχιση της προφυλάκισης της E.K.

Εάν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης εντός 24 ωρών, θα εμφανιστεί ενώπιον του αρμόδιου τμήματος του Εφετείου Βρυξελλών εντός 15 ημερών.

Για να προστατευθεί η έρευνα, δεν θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες προς το παρόν.

Ο Τύπος θα ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή μέσω δελτίων Τύπου».

Διευκρινίζεται ότι η Εύα Καϊλή έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση εντός 24ωρών,ωστόσο η ίδια δεν πρόκειται να πράξει κα΄τι τέτοιο,όπως δήλωσε ο δικηγόρος της.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο