Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑΣ ΖΑΚΛΙΝ ΚΑΛΥΒΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΑΜΟ ΣΤΟ “ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ”-“Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ…Η ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ”-Η ΈΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ.

ΓΡΑΦΕΙ:Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την πρώτη της συνέντευξη-στο “Πρωινό Μας” με την Φαίη Σκορδά-παραχώρησε-μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star-η πολυσυζητημένη Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα,που απασχόλησε το κοινό με το έντονο ειδύλλιό της με τον περιβόητο Κύπριο συμπαίκτη της Μά΄ριο Πρίαμο.

“Τον Μάριο τον γνώρισα την πρώτη ημε΄ρα στα γραφεία,δεν τον ήξερα.Στη ζωή,σου έρχονται κάποια πράγματα απρόσμενα,κάτι το οποίο δεν το περιμένεις,κάτι το οποίο έρχεται ξαφνικά.Έτσι συνέβη με τον Μάριο”,ήταν τα πρώτα λόγια της Καρολίνας,στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

“Ο Μάριος είναι ένα απίστευτα καλό παιδί,με…τρομερή ενέργεια,με τρομερές αρχές….και τον θαυμάζω!Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές.Η ομάδα ήξερε που πηγαίνω με την Μαριαλένα και μάλιστα ήταν ΟΚ με αυτ”,συνέχισε επιγραμματικά.

Στην ερώτηση αν έχει η αγάπη όρια απάντησε:

‘Η αγάπη δεν έχει όρια…απλά σου συμβαίνει,σου έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις.Η αγάπη δεν την ψάχνεις…η αγάπη σε βρίσκει.Ήταν κίνηση αγάπης και όχι κίνηση στρατηγικής”.

Ερωτήθηκε παράλληλα και για την ώρα της συνάντησής της με τον Μάριο:

“Το καταλάβαμε και οι τέσσερίς μας,από το drone…Ανταλλάξαμε τρυφερά φιλιά…αλλά ΟΚ.Ήταν μέσα από drone,δεν ήταν κάτι το οποίο θέλαμε να προβάλουμε προς τα έξω”,τόνισε χαρακτηριστικά.

“Ο Μάριος είναι ξενερωμένος φουλ”

“Ο Μάριος είναι ένας τέτοιος άνθρωπος.Δεν του αρέσει να συζητιέται αυτό που νοιώθει.Γιατί δεν αφορά κανέναν,παρά μόνο εκείνον και το πρόσωπο που νοιώθει”.

Βγήκε προς τα έξω,αλλά δεν το κα΄ναμε επιτήδες. Βρέθηκε το drone και μας κατέγραψε εκεί.Ήθελε να το κρατήσει για μας”.

Η Καρολίνα Καλύβα θέλησε να απαντήσει και για την σχέση του Μάριου Πρίαμου που έχει έξω με την Ελευθερία Ελευθερίου.Μάλιστα φαίνεται να ξαφνιάστηκε όταν το έμαθε πρώτη φορά από την εκπομπή της Φαίης.

“Αυτό δεν το ξέρω…και δεν με αφορά αν είχε σχέση έξω.Δεν μου το είχε πει ποτέ.δεν ξέρω πρώτη φορά το ακούω αυτό”είπε έκπληκτη η Καρολίνα.Την ΕΛυεθερία την γνωρίζω προσωπικά,αλλά όχι ότι θα μου αποκάλυπτε την καινούργια της σχέση.Ας μην μπούμε σε κουτσομπολιά”.

“Η ουσία είναι μία.Στην ζωή σου δεν μπορείς να προβλέψεις πράγματα.Απλά σου έρχονται…τα συναισθήματα δεν ελέγχονται…όταν είναι έντονα και με νόημα.Απλά δεν έγινε με καμία κακή πρόθεση.Απλά αυτό δεν θα το άλλαζα,γιατί δεν σου χτυπάει η αγάπη την πόρτα κάθε τρεις και λίγο”.

“Με τον Μάριο συναντηθήκαμε κάμποσες φορές,για 7-8 λεπτά και όχι 3ώρες που έλεγε ο Μαρτίκας”.

Τέλος επεσήμανε ότι αυτό δεν ήταν στημένο και ότι η σύντομη αποχώρησή της ΄αποδεικνύει ότι δεν υπήρχε στρατηγική.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο