ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΑΚΗ:«ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΤΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την δυσαρέσκειά του-μέσω του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ-εξέφρασε ο Δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε,για την συμπεριφορά του παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα»,Αντώνη Κανάκη,που εκδηλώνεται απέναντί του.

Κατά τις τελευταίες ημέρες ο Αντώνης Κανάκης,σχολίασε-στις εκπομπές του-τον τρόπο με τον οποίο ο Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Αρης Πορτοσάλτε,παρουσίασε τα γεγονότα του δυστυχήματος στα Τέμπη.

ΑΝΤ.ΚΑΝΑΚΗΣ: «Αυτό που είναι χυδαίο είναι ότι τολμάς να κάνεις αυτούς τους συμψηφισμούς αυτήν την ώρα (σ.σ. για το Μάτι), ξεκινάς να λες ότι δεν είναι της στιγμής, αλλά το λες. Αν δεν είναι της στιγμής, βούλωσέ το, μην το λες…Επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με τον εγκέφαλό τους; Δηλαδή γ…ώ τις γραβάτες σας, τα σακάκια σας, τα πτυχία σας, τις θέσεις σας, την μούρη που πουλάτε οι δημοσιογράφοι οι έγκριτοι και σκ…ά στα μούτρα σας. Καταλάβατε; Για αυτό δεν θέλουμε να βγαίνουμε».

ΆΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ:«Βλέπω ότι οι σατιρικές εκπομπές-επειδή δεν υπάρχει Λαζόπουλος τώρα-προσπαθούν κάποιοι να πάρουν τη θέση του. Προφανώς μπορούν όλοι να πουν τη γνώμη τους στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να τη λέμε πάνω σε ψέματα! Πες… δεν γουστάρω τον Μητσοτάκη! Έχεις το δικαίωμα να το πεις! Δεν χρειάζεται να οικοδομούμε πάνω σε ψέματα! Δεν χρειάζεται να προσθέτουμε νεκρούς για να βγάζουμε  μεγαλύτερο αριθμό! Να ξέρουμε τι λέμε! Πες δεν γουστάρω την κυβέρνηση! Δικαίωμά σου είναι να πεις ότι θέλεις.

Δεν χρειάζονται οι σατιρικές εκπομπές να γίνονται προπαγανδιστές μίσους και στοχοποίησης! Οι Δημοσιογράφοι κάνουμε μία δουλειά! Κάποιοι εξ ημών κάνουν  τη δουλειά του ρεπόρτερ-μαζεύουν  τα στοιχεία. Κάποιοι από εμάς-με κάποια χρόνια-τολμούμε να πούμε τη γνώμη μας! Λέμε γνώμη επί των δεδομένων! Αυτή τη γνώμη δε χρειάζεται να την αγοράσει κάποιος, την ακούει, την πετάει… Λέμε γνώμη, δεν διαμορφώνουμε γεγονότα!

Η γνώμη όμως δεν μπορεί να ποινικοποιείται και να στοχοποιείται! Γιατί αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν, γιατί αυτό που δείχνουν σε μια σατιρική εκπομπή… είναι σαν το Λογοκριτή της Χούντας!!! Ζαλοκώστα μου θυμίζει! Γιατί θα πρέπει να υποβάλω κάθε πρωί, σε κάποιον από αυτόν τους παρουσιαστές, το τι θα πω… ώστε να πάρω την έγκρισή τους αν θα το πω? Είναι κήρυγμα Μίσους!!!

Αυτό θα πρέπει να το κόψουμε!Δεν θα μας βγάλει σε καλό αυτή η ιστορία!!!.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο