ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΑΙΓΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Δώδεκα μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή,επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης,σε έναν 34χρονο από την Αλβανία,που ξυλοφόρτωσε την γυναίκα του,επειδή δεν πρόλαβε να καθησυχάσει το μωρό τους ενώ έκλαιγε.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το ζευγάρι μεταξύ τους είχε μια έντονη διαφωνία,για ζητήματα του μεγαλύτερου παιδιού τους.Στο ίδιο σημείο τυγχάνει να βρισκόταν και το μωρό της οικογένειας.Η 30χρονη γυναίκα του άργησε να βγει από την τουαλέτα με αποτέλεσμα και ο 34χρονος της επιτέθηκε,επειδή δεν βγήκε νωρίτερα να καθησυχάσει το μωρό.

«Θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε οικογένεια. Ο άντρας μου γύρισε από τη δουλειά και μιλούσαμε για τα παιδιά μας. Νευρίασα εγώ, νευρίασε και αυτός, και έτσι έγινε αυτό που έγινε. Με χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο και με κλώτσησε στην πλάτη.Ηταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο, δε πιστεύω ότι θα το ξανά κάνει γιατί μιλήσαμε και μου ζήτησε συγνώμη. Είμαστε 5,5 χρόνια παντρεμένοι και τον πιστεύω ότι δε θα το ξανά κάνει γιατί αγαπάει εμένα και τα παιδιά. Ήταν μία κακή ημέρα. Δε ξέρω πως έγινε»»,ανέφερε χαρακτηριστικά το θύμα της υπόθεσης.

«Νευρίασα όταν πήγε στην τουαλέτα και έκλεισε την πόρτα. Άρχισε ο μικρός να κλαίει και δε μπορούσα να κάνω τίποτα. Της φώναζα ότι κλαίει ο μικρός και εκείνη δεν έβγαινε από το μπάνιο. Τα έχασα, είδα το μωρό να κλαίει και τα έχασα. Τη χτύπησα με το χέρι. Όπως την έσπρωξα, την τράβηξα και την κλώτσησα.Την τράβηξα όταν βγήκε από την τουαλέτα και της έριξα κλωτσιά. Ειλικρινά δεν την χτύπησα στο πρόσωπο με το χέρι μου. Ήταν πρώτη φορά και έχω μετανιώσει. Δεν ήθελα να τη χτυπήσω σοβαρά. Είμαστε πολύ δεμένη σαν οικογένεια. Από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχω»,ανέφερε ο 34χρονος κατηγορούμενος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο