ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΟΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ?

ΡΕΠΡΟΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Κλειστοί πρόκειται να παραμείνουν κάποιοι δρόμοι της πόλης,στο πλαίσιο ασφαλτοστρώσεων Αυτών,από τον ΄Δήμο Θεσσαλονίκης.

Οι ασφαλτοστρώσεις ωστόσο πρόκειται να διεξαχθούν στους εξής δρόμους: Από τις 7 το πρωί, έως και τις 19:)0 το βράδυ,κλειστές θα παραμείνουν οι οδοί των Μακένζι Κινγκ (από την πλατεία Αγίας Σοφίας έως την οδό Παύλου Μελά) και στην οδό Κεραμοπούλου (από τη διασταύρωσή της με την οδό Πατριάρχου Ιωακείμ έως την πλατεία Αγ. Σοφίας).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΡΟΧΑΊΑΣ:

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή (28/05/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Μακένζι Κινγκ και Καθ. Κεραμοπούλου, πέριξ του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης”.

Ειδικότερα:

  • Στην οδό Μακένζι Κινγκ, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από το ύψος της Πλατείας Αγίας Σοφίας έως την οδό Παύλου Μελά καθώς και από την οδό Αλ. Σβώλου έως την οδό Παύλου Μελά.
  • Στην οδό Καθ. Κεραμοπούλου δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό Πατρ. Ιωακείμ έως την οδό Αγίας Σοφίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής”.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων”.

“Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο