ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ:ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Εφ’όλης της ύλης,αποφάσισε να παραχωρήσει συνέντευξη η πασίγνωστη ηθοποιός και παρουσιάστρια Μαρία Κορινθίου,στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου με τίτλο “Χαμογέλα και Πάλι”,ύστερα από την ξαφνική αποχώρησής της από το πρωινάδικο του ΑΝΤ1,που συμπαρουσίαζε με τον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε τρία πρόσωπα του καναλιού,που την “ενόχλησαν άσχημα” όπως είπε με τον τρόπο της,χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τους κατ’ ονομάσει.

Μίλησε χαρακτηριστικά για τον σταθμό με τον οποίο δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και ότι το συγκεκριμένο κανάλι ήταν αυτό που την ανέδειξε,στα πρώτα της χρόνια των τηλεοπτικών της εμφανίσεων.

Απόσπασμα από την συνέντευξη της Μαρία Κορινθίου:

«Θα ξαναέκανα τηλεόραση αλλά σίγουρα πήρα γερά μαθήματα, εκείνη την ώρα λες “Θεέ μου, τι μαθαίνω αυτή τη στιγμή”. Με το πέρασμα του καλοκαιριού ηρέμησα, είδα κάποια πράγματα. Ποτέ δεν τοποθετήθηκα δημόσια και δηλώθηκαν κάποια πράγματα, εντυπώσεις κλπ.

Έφυγα από όλο αυτό, γενικά είμαι ένας άνθρωπος που έχω υπομονή. Εννέα μήνες έκανα υπομονή. Άλλοι κάνουν υπομονή δύο εβδομάδες, άλλοι κάνουν δυο χρόνια, άλλοι κάνουν εννέα μήνες. Έφτασα στα όρια μου, αισθάνθηκα ότι καταπατήθηκε η αξιοπρέπεια μου. Αποφάσισα να γυρίσω να πω “Καλό μας καλοκαίρι”. Ποιος μπορεί να κρίνει τα όρια του καθενός και την υπομονή του; Το δήλωνα, παιδιά να ηρεμήσουμε γιατί είμαι στα όρια μου» τόνισε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Δεν υπήρξε κανένα θέμα με το κανάλι. Όλα έγιναν για τις εντυπώσεις. Πριν από 20 χρόνια η πρώτη μου δουλειά ήταν στον ANT1, αισθανόμουν παιδί του γιατί εκεί δούλεψα για πρώτη φορά. Με αυτούς τους ανθρώπους έχω συνεργαστεί πολλές φορές, τους εκτιμώ και τους αγαπώ. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν είχε σχέση με τον ANT1. Ήταν συγκεκριμένα μέσα από το εργασιακό μου περιβάλλον, με 3 άτομα. Τελεία. Δεν θα κάτσω να πω τώρα. Απλά επειδή ήρθε κάτι στο αυτί μου πριν μερικές ημέρες… Θα πω δημόσια ότι το έχω αφήσει, δεν έχω ασχοληθεί. Ας το αφήσουμε να πάει στην ευχή της Παναγίας» κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο