Γάμος Ματσούκα-Κοκκαλη

Ρεπορτάζ

Φωτεινή Δόξα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου,αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους η πασίγνωστη ηθοποιός Δήμητρα Ματσουκα με τον αγαπημένο της-επι 7συναπτα ετη-Πετρο Κοκκαλη.

Το ζεύγος νυμφεύτηκε χθες 1η Δεκέμβρη,στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Στον γάμο καλεσμένοι βρέθηκαν συγγενείς,φίλοι και συνεργάτες της Δήμητρας Ματσούκα,που πρωταγωνιστούν σε θεατρική παράσταση:Θοδωρής Αθερίδης, Δημήτρης Σαμόλης, Ηλίας Βαλάσης και Αναστασία Τσιλιμπίου.

“Το δώσαμε το κορίτσι” αναφώνησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι,αναδεικνύοντας την αγάπη που τις έχουν, με την παράλληλη ανάρτηση φωτογραφιών τους- από τους συνεργάτες τους- στα social.

Τα πρωιναδικα ωστόσο αποκάλυψαν ότι το νυφικό της Δήμητρας ήταν σε ίσια γραμμή,με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο.

Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον»
Η όμορφη ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και δήλωσε στην τότε συνέντευξη της για τον γάμο της: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια, οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν καιρό είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση».

image00038

Για τον σύζυγό της, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που μιλάμε, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά. Κι αυτό είναι σημαντικό σε μια σχέση. Τον αγαπάω όπως νομίζω δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον»και τόνισε: «Δεν μου έχει ξαναγεννηθεί το συναίσθημα να παντρευτώ. Αυτό μου το έβγαλε ο Πέτρος και για αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το σημείο που είμαστε».

201710241124520_9485_KOKALIS_MATSOYKA_23102017

Για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη, σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Μου αρέσει να ερωτεύομαι, νομίζω είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Είμαι ερωτευμένη και είναι μια μακρά περίοδος που αισθάνομαι ευτυχής. Είμαι σε αυτή τη σχέση σχεδόν έξι χρόνια», ενώ παραδέχτηκε κάτι που ποτέ μέχρι άλλοτε δεν την είχε απασχολήσει: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή την στιγμή να είχα παιδί».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο