ΣΑΛΑΜΙΝΑ:ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ 71ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 43ΧΡΟΝΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ίχνος μεταμέλειας δεν φαίνεται να επέδειξε προς τις Αρχές,ο καθ-ομολογίαν 71χρονος δράστης και δολοφόνος της επί 7ετούς 43χρονης συντρόφου του στη Σαλαμίνα,ο οποίος συνελήφθη χθες στο Κερατσίνι.

«Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω»,έλεγε επίμονα στις Αρχές ο 71χρονος,ο οποίος όπως ανέφερε έπιασε την σύντροφό του με άλλον άνδρα,λίγο πριν το φονικό.

«Γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει;. Πώς μου το έκανε αυτό;»,συνέχισε να λέει κατά την απολογία του.

Παράλληλα διευκρινίζεται ότι η καραμπίνα την οποία κατείχε ο 71χρονος ήταν παράνομη-χωρίς άδεια,καθω΄ς-όπως αποκάλυψε-την προμηθεύτηκε από έναν Αλβανό.

Σημειώνεται τέλος ότι ο 71χρονος την κακοποίησε άσχημα,καθώς μόλις έμαθε ότι τον απατά,την χτύπησε βίαια,την έβρισε και την απείλησε.Αν και η 43χρονη είχε καταγγε΄λει το γεγονός στις Αρχές,μεταφέρθηκε αμέσως στο πατρικό της-μαζί με τον 15χρονο γιο της-βάζοντας ταυτόχρονα στο κινητό της την εφαρμογή panic button,ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ η ίδια να την χρησιμοποιήσει,καθώς ο 71χρονος πρόλαβε και της αφαιρέσει την ζωή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο