ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024:ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Το 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς,επισκέφτηκε σήμερα ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης,προκειμένου να ασκήσει ελεύθερα το εκλογικό του δικαίωμα.

«Ψηφίζουμε για μία ισχυρή Ελλάδα σε μία ισχυρή Ευρώπη. Οι εκλογές είναι μία γιορτή της Δημοκρατίας και όσο μεγαλύτερη συμμετοχή έχουμε, τόσο ισχυροποιούμε την ίδια μας τη Δημοκρατία. Οι ευρωεκλογές έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία, τα επόμενα πέντε χρόνια θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις στην Ευρώπη και είναι σημαντικό να υπάρχει ισχυρή ελληνική φωνή, ισχυρή ελληνική εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβούλιο, έτσι ώστε ως Ελλάδα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε από την Ευρώπη όσο περισσότερα μπορούμε. Από εκεί και πέρα, σεβόμαστε και τιμούμε τους πολίτες που προσέρχονται σε αυτή την όμορφη, ανοικτή, δημοκρατική διαδικασία για να προσφέρουν τη δική τους ετυμηγορία»,δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

Εκεί ο κος Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον γιο του και τον υποδέχτηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας Νίκος Παπαθανάσης,καθώς και ο δήμαρχος της Κηφισιάς,όπως και πολλοί ψηφοφόροι του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο