Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ “THE BACHELOR 2”,ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ “ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ” ΜΑΖΙ ΤΗΣ,Ο ΑΛΕΞΗΣ?

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Μεγάλη νικήτρια στον Τελικό του “The Bachelor 2”, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2021 και έκλεψε Ολοκληρωτικά την Καρδιά του Αλέξη Παππά,αναδείχθηκε η ελληνοαμερικανίδα Αθηνά New York.

Ο Τελικός πραγματοποιήθηκε στο πιο ρομαντικό νησί της Ελλάδος την Σαντορίνη, όπου ο Αλέξης είχε να επιλέξει ανάμεσα στην Άννα από την Κύπρο και την Ελληνοαμερικανίδα Αθηνά New York.

Tελικά το…μονόπετρο δόθηκε στην Αθηνά New York. Στην αρχή η Αθηνά δεν ήταν πεποισμένη ότι ο Αλέξης θα την επέλεγε. Μόλις ήρθε η ανακοίνωση από τον ίδιο, για την επιλογή του κοριτσιού, το οποίο θα κατακτούσε την καρδιά του, ήταν σαν να τα είχε χαμένα, αφού της ήρθε τόσο απότομη η επιλογή του Αλέξη, που φαινόταν να μην την περίμενε.

«Αυτό το δαχτυλίδι συμβολίζει την αγάπη μας. Αν είσαι ερωτευμένος μαζί μου, μια μέρα θα θέλεις οικογένεια και παιδιά μαζί μου. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί σου και δεν μπορώ να σκεφτώ την ζωή χωρίς εσένα», ήταν τα πρώτα λόγια της Αθηνάς.

Απογοητεύμενη η Άννα από την Κύπρο, απομακρύνθηκε από το θέαμα, το οποίο έβλεπε μπροστά της και φαινόταν να μην πίστευε. Η Αθηνά New York, στην αγκαλιά του Αλέξη!

Ο έρωτάς της για τον Αλέξη, πήγε στα “χαμένα”, αφού η ίδια είχε επενδύσει σε αυτόν και πίστευε-μέχρι την τελευταία στιγμή-ότι θα την επέλεγε.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον τελικό, αλλά και την απόφαση της επιλογής του Αλέξη στις 2 ,μετά τα ξημερώματα,από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο