ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι αιτήσεις των καταναλωτών της ΔΕΗ, που είδαν υπεραυξημένους τους λογαριασμούς τους για αρκετούς μήνες,αιτήσεις για την αντικατάσταση των ενεργοβόρων συσκευών και από αρχές του επόμενου μήνα έρχεται το FuelPass2 στην ζωή μας.

Πιο συγκεκριμένα Τετάρτη ή Πέμπτη ανοίγει ηλεκτρονικά η πλατφόρμα από την ΑΑΔΕ, για τα ζητήματα της ΔΕΗ και τους φορολογούμενους που θα επιβεβαιώσουν η θα επικαιροποιήσουν τα στοιχεία του εισοδήματος,της κύριας κατοικίας τους,όπως διεύθυνση,ρολόι μετρητή και ποσοστό συνιδιοκτησίας,προκειμένου να λάβουν με΄σα στον επόμενο μήνα ως επιστροφή, το ποσό που θα τους οριστεί.

Μέχρι τις 20 Ιουνίου,ανοίγει επιπλέον η πλατφόρμα για τις ενεργοβόρες συσκευές που θα πρέπει να αντικατασταθούν, όπως παλιά κλιματιστικά,ψυγεία και καταψύκτες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώνουν τον ΑΦΜ τους,τον ΑΜΚΑ τους,τον αριθμό παροχής και τον τύπο της συσκευής τους,που σκέφτονται να αντικαταστήσουν.Η επιδότηση της συσκευής πρόκειται να αγγίξει μέχρι και το 50%.

Κάθε νοικοκυριό μπορεί να αντικαταστήσει έως τις 3 συσκευές. Οι συνδυασμοί όμως που επιτρέπονται είναι 2 κλιματιστικά κι ένα ψυγείο ή 2 κλιματιστικά κι ένας καταψύκτης ή 1 από όλα.

Αρχές Ιουλίου καταφτάνει το FuelPass 2 και η απευθείας πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο