ΣΟΚ ΣΕ ΚΟΜΩΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:38ΧΡΟΝΗ ΣΕ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Υπό τον φόβο απειλών ζει μια 38χρονη εκπαιδευτικός σε γνωστή Κομώπολη της πόλης μας,όταν ο εν διαστάσει 37χρονος σύζυγός της την επισκέπτεται συχνά στο σπίτι της,παρά τα περιοριστικά μέτρα που του έχουν επιβληθεί δικαστικά.

Μάλιστα η γυναίκα που ζει μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της.όπως ισχυρίζεται η ίδια την επισκέπτεται και την απειλή ότι θα πάρει τα παιδιά και θα την πατήσει με την μηχανή-γουρούνα που διαθέτει.Παράλληλα σημειώθηκε ηχογράφηση και της ίδιας από τον πρώην σύζυγό της.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Σεπτέμβρη,όπου η 38χρονη επέστρεψε από το σχολείο το οποίο διδάσκει και βρήκε εντός της οικείας της το πρώην 37χρονο σύζυγό της.

Η ίδια αμέσως μετά το άγριο περιστατικό,έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελόκηπων- Μενεμένης όπου λειτουργεί γραφείο ενδοοικογενειακής βίας καταθέτοντας τα όσα εκ νέου βίωσε ενώ ως είθισται μέσα από τη διαδικασία οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. της πρότειναν να λάβει στο κινητό της την εφαρμογή του panic button.

Ο 37χρονος που συνελήφθη και οδηγήθηκε στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για το παραπάνω περιστατικό, κατηγορείται για κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις ενώ στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του επιβληθούν περιοριστικά μέτρα παρότι είναι υπότροπος.

Ο ίδιος κτηνοτρόφος στο επάγγελμα,φαίνεται να αγνοεί την δικαστικές μέχρι τώρα υποδείξεις.

Διευκρινίζεται ότι,κατά το πρόσφατο παρελθόν η γυναίκα βίωνε τις χειρότερες στιγμές από τον ίδιο,αφού όπως είπε η ίδια η συμπεριφορά του ήταν κακοποιητικής μορφής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο