ΠΑΤΡΑ:ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ 55ΧΡΟΝΗΣ-ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στα χε΄ρια των ανακριτικών αρχών, βρίσκεται ο 35χρονος ανιψιός της 55χρονης από την Πάτρα,η οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη το απόγευμα της 27ης Ιουλίου.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από οικείο πρόσωπό της,έχοντας τραύματα στο κρανίο,το κεφάλι και την μετωπιαία χώρα.

Ο κατηγορούμενος ωστόσο ο οποίο τυγχάνει να είναι και ανιψιός του θύματος, εντοπίστηκε σε περιοχή της Κορίνθου.Ύστερα από προανακριτικό υλικό προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να εξέρχεται από την οικεία του θύματος μεταμφιεσμένος,με περούκα στο κεφάλια,γυαλιά ηλίου,χειρουργική μάσκα,φόρμα εργασίας.σακίδιο πλάτης,τσαντάκι μέσης και φορώντας γάντια.Ο ίδιος φαίνεται-αμέσως μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του-να επιβιβάστηκε σε υπεραστικό λεωφορείο,με προορισμό περιοχή της Κορίνθου.

Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες,ο κατηγορούμενος φαίνεται να είχε αντιμετωπίσει-κατά το πρόσφατο παρελθόν του-και άλλες παρόμοιες κατηγορίες,εις βα΄ρος συγγενικών του προσώπων,ωστόσο τότε είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο κατηγορούμενος ωστόσο φαίνεται να έχει αρνηθεί έχει όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν.Εις βάρος του αναμένεται άσκηση ποινικής δίωξης και έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον Ανακριτή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο