Βόλος-Πηλιο:Βιβλική Καταστροφή από την θεομηνία-Δυο θυματα-Απαγορευση κυκλοφορίας σε Καρδίτσα & Φαρσαλα

Ποτάμια θάλασσας ξεχύθηκαν σε πολλές περιοχές του Βόλου και του Πηλιου,με αποτέλεσμα να σημειωθούν φοβερές καταστροφές τόσο σε ανθρώπινες περιουσίες,όσο και σε ανθρώπινες ζωές.

Η θεομηνία με την ονομασία Daniel που συνεχίζει να πλήττει τα τελευταία 24ωρα τις εν λόγω περιοχές, φέρνοντας εντονες-ασταματητες βροχοπτώσεις,ποτάμια θάλασσας να ξεχύνονται εντός των περιοχών ακόμη και κατολισθήσεις.

Η πυροσβεστική έχει προχωρήσει σε αρκετές αντλήσεις νερού στην πόλη της Καρδίτσας και στο Μουζάκι.

Κατά την διάρκεια της νύχτας παράλληλα σημειώθηκε κατολίσθηση στη Πατρών – Αθηνών στο Διακοπτό. Για μισή ώρα έκλεισε η Εθνική στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ αργότερα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε. Κλειστός λόγω κατολίσθησης είναι ο δρόμος από Ζαχλωρίτικα μέχρι το Μετόχι.

Ωστόσο το βουνό των Κενταύρων «βούλιαξε» από τους χειμάρρους και τις κατολισθήσεις και ένας κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου,όταν κατέπεσε πάνω του ένας τοίχος και τον καταπλάκωσε.

Μια 85χρονη τέλος έχασε άδικα την ζωή της,καθώς παρασύρθηκε από ρέμα στην περιοχή Παλτση της Μαγνησίας.

Μηνυμα μέσω της εφαρμογής του 112 στάλθηκε σε κατοίκους των περιοχών της Καρδίτσας και των Φαρσάλων, προκειμένου να μην κυκλοφορήσουν, αποφεύγοντας τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο