Θεσσαλονίκη:Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για την βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο

Ρεπορταζ

Φωτεινή Δόξα

Εξονυχιστική έρευνα πραγματοποιούν τα μέλη της αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό βομβας-σε μορφή φακελου-στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

Οι έρευνες στρέφονται κυρίως σε ποινικές υποθέσεις τις οποίες χειρίστηκε κατά το πρόσφατο παρελθόν και όχι μόνο η πρόεδρος εφετών,καθώς ο φάκελος προοριζόταν αποκλειστικά για εκείνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες,ο εν λόγω φάκελος εμπεριείχε ζελατοδυναμίτιδα, ικανή ώστε να ισοπεδώσει τα γραφεία του τρίτου ορόφου του δικαστικού μεγάρου.

Ο “φάκελος”-βόμβα, παραδόθηκε στο γραφείο της προέδρου και της αναρρωτικής άδειας της, ελήφθη από τον απόστρατο αξιωματικό σύζυγό της.Αυτοματος κινήθηκαν υποψίες από τον ίδιο με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν και οι ανάλογες έρευνες,προτού ανοιχτεί και γίνουν παραναλλωμμα του πυρός.

Διευκρινίζεται ότι πυροτεχνουργοί έκαναν χειρουργικές κινήσεις και έχουν αφήσει σχεδόν ανέπαφο τον μηχανισμό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει «έδαφος» για τους εγκληματολόγους της αντιτρομοκρατικής, προκειμένου να εξετάσουν κάθε στοιχείο αξιοποιήσιμο πάνω στον εν λογω εκρηκτικό μηχανισμό.

Τέλος η Αντιτρομοκρατική ερευνά σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε κίνηση Αυτων που προσπάθησαν να μεταφέρουν το δεμα-θανατο στο Δικαστικό Μέγαρο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο