ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΉΡΘΕ ΤΟ THESSALONIKI STREET FOOD FESTIVAL

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Από 30 Μαϊου έως και της 2 Ιουνίου 2024,πρόκειται θα διεξαχθείσ τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ,το Thessaloniki Street Food Festival,όπου θα παρουσιαστούν οι καλύτερες γεύσεις του κόσμου για τους λάτρεις των εκπληκτικών φαγητών σε συνδυασμό μου υπέροχη μουσική εκτόνωση.

Επί τέσσερις συνεχόμενες ημέρες οι Θεσσαλονικείς ακι όχι μόνο πρόκειται να απολαύσουν πάνω από 25 Street Food booths και γωνιές με εντυπωσιακά Food Trucks, συνοδευόμενα από 2 φαντασμαγορικά Music Stages και 5 rest areas.

Ανεκτίμητες συνταγές παραδοσιακές αλλά και εκκεντρικές που θα κάνουν την διαφορά σε κάθε απαιτητικό και γευστικό ουρανίσκο.

Πρόκειται για την 7η κατά σειρά διοργάνωση που έχει γίνει πλέον θεσμός.Οι γευσιγνώστες έχουν παράλληλα την δυνατότητα να απολαύσουν χορό και τραγούδι.

Η απόλυτη όμως γευστική τάση είναι το grilled sandwiches,,το πασίγνωστο της Νέας Υόρκης,Αυθεντικές γεύσεις από χώρες της Ασίας σε συνδυασμό με τα αγαπημένα noodles, tikka masala και sushi.Παράλληλα και γεύσεις από το Μεξικό όπως tacos, burritos, quesadillas.

Από το πιάτο της γευσιγνωσίας δεν πρόκειται να λείψει η λαχταριστή Ναπολιτάνικη πίτσα,μέχρι την μακρινή Αραβία και την Μ.Βρετανία.

Εννοείται ότι οι λάτρεις του καλού φαγητού πρόκειται να τιμήσουν την χ΄ώρα μας με παραδοσιακά και όχι μόνο φαγητά,όπως του Πόντου,καθώς και από διάφορες περιοχές της Ελλάδος που θα λατρέψετε.

Tο φεστιβάλ θα λειτουργεί Πέμπτη και Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ, ενώ τα Σαββατοκύριακο από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 12 το βράδυ.

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:

E-Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.more.com/happenings/festival/thessaloniki-street-food-festival-2024/

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 5€

Thessaloniki Street Food Festival 2024

Info

Πού: ΔΕΘ-TIF Helexpo

Πότε: 30 Μαΐου–2Ιουνίου

Πόσο: 5€ | Ελεύθερη είσοδος για παιδιά κάτω των 14 ετών

Διοργάνωση: Soul Food Thessaloniki Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311 | 243505

Email: soulfoodthessaloniki@gmail.com

Ώρες λειτουργίας:

17:00 – 00:00 | Πέμπτη & Παρασκευή

12:00 – 00:00 | Σάββατο  & Κυριακή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο