ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Σήμερα το όνειρο το τρελό είναι πλέον πραγματικότητα. Για τον Ολυμπιακό μας, τον Πειραιά μας, την Ελλάδα μας, αυτή τη νύχτα να τη χαρούμε ιδιαίτερα. Ο ατέλειωτος λαός μας, οι παίκτες μας, ο μεγάλος μας προπονητής και όλοι εσείς που μας δώσατε τη δύναμη να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Πειραιάς, ζήτω η Ελλάδα»!,ήταν τα πρώτα λόγια του ισχυρού άνδρα του συλλόγου του Ολυμπιακού-Βαγγέλη Μαρινάκη–στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά- για την θριαμβευτική νίκη της ομάδας και την στέψη της ως Κυπελλούχο Ευρώπης.

Μια μεγάλη νίκη έναντι της Φλορεντίας που κατάφεραν να γιορτάσουν οι φίλαθλοι έως και της 5 τα ξημερώματα,αφού το πούλμαν κατέφθασε στο Δ.Θέατρο και εκεί ακολούθησε η Μεγάλη Γιορτή.

Εκεί έφτασαν οι ποδοσφαιριστές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ακολούθησαν οι ομιλίες ισχυρών στελεχών της ομάδος.

«Τον κόσμο που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά, κάναμε άθλο, σας ευχαριστούμε όλους. Θέλω να αγαπάτε αυτήν την ομάδα με την καρδιά μας και όλοι μαζί να πάμε για ευρωπαϊκά»,τόνισε ο Κώστας Φορτούνης.

Εν συνεχεία υπό τους ήχους των Queen αλλά και του “We are the Champions” οι «ερυθρόλευκοι»,υψώθηκε το τρόπαιο του Μεγάλου Θριαμβευτή Ολυμπιακού!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο