Θεσσαλονικη:Σύλληψη 34 χρονου για απόπειρα βιασμού στο κέντρο της πόλης

Ρεπορταζ

Φωτεινή Δόξα

Στην σύλληψη 34χρονου Νοτιοαφρικανού προχώρησαν οι Αρχές της πόλης για την απόπειρα βιασμού στο κέντρο της πόλης,33χρονης από τη Ρωσία.

Το άγριο περιστατικό αντιλήφθηκαν αστυνομικοί εν ώρα περιπολίας την νύχτα, όταν άκουσαν την γυναίκα να φωνάζει ζητώντας βοήθεια.

Ο 34 χρόνος εισέβαλε στην οικοδομή πολυκατοικίας και άρπαξε την γυναίκα,ρίχνοντας την κάτω,τραβώντας την από τα ρούχα και επιχειρώντας να την βιάσει.

Διευκρινίζεται ότι εις βάρος του 34χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης για αδικήματα που αφορούν σε ενδοοικογενειακή βία, απειλή, κλοπή και βιασμό.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, στο πλαίσιο περιπολίας τους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, ξημερώματα της 31-05-2024, αντιλήφθηκαν γυναίκα να αναζητά βοήθεια.

Κατά τη διερεύνηση του περιστατικού προέκυψε ότι, λίγο πριν, 34χρονος αλλοδαπός την ακολούθησε εντός οικοδομής που διαμένει και με συνεχή χρήση σωματικής βίας την έσυρε τραβώντας της τα ρούχα.

Η παθούσα, η οποία είναι 33χρονη αλλοδαπή γυναίκα, κατάφερε να εξέλθει της πολυκατοικίας, ενώ οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν άμεσα τον δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο