SOS:ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 112 ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ & ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΕΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 και την Πολιτική Προστασία, έλαβαν σήμερα πολίτες από την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική στα κινητά τους τηλέφωνα για επερχόμενα –έντονα καιρικά φαινόμενα, κατά τις επόμενες ώρες. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: “Προειδοποιητικό μήνυμα για έντονα καιρικά φαινόμενα (χαλαζοπτώσεις, κεραυνοί,καταιγίδες)στην περιοχή σας από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι της 04/07/2024. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών“.

Περισσότερα

ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:75ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΗΝ 8ΧΡΟΝΗ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ-Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ Ένοχος με επταετή κάθειρξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ένας 78χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά την 8χρονη ανιψιά του. Το γεγονός έκρινε το Δικαστήριο ότι εκτελέστηκε από το ίδιο κατ’ εξακολούθηση. Παρόλα αυτά του αναγνωρίστηκε του ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μη προσέγγισης του θύματος, εν όψει εκδίκασης του Εφετείου. Το κορίτσι σήμερα το οποίο βρίσκεται στην ηλικία των 14ρων ετών, εκμυστηρεύτηκε το γεγονός-σε πολύ μικρότερη ηλικία-στην δασκάλα της τα όσα βίωνε εκείνη την…

Περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 17:00 στα Τρία Πλατάνια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης, σε περιοχή μάλιστα με χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο κατέφθασαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες. Διευκρινίζεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν απειληθεί κατοικίες. Αυτή την ώρα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Περισσότερα

ΣΕΡΡΕΣ:ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν της 17:00 στα Άνω Πορόια Σερρών του Δήμου Σιντικής, σε αγροτοδασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν 24 άνδρες της Πυροσβεστικής, μια ομάδα εθελοντών, καθώς και εναέρια συνδρομή από ειδικό αεροσκάφος. Ο Δήμαρχος ωστόσο της Σιντικής, κάνει λόγω για καθαρό εμπρησμό.

Περισσότερα