ΣΟΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:75ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΗΝ 8ΧΡΟΝΗ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ-Η ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Ένοχος με επταετή κάθειρξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ένας 78χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά την 8χρονη ανιψιά του.

Το γεγονός έκρινε το Δικαστήριο ότι εκτελέστηκε από το ίδιο κατ’ εξακολούθηση. Παρόλα αυτά του αναγνωρίστηκε του ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μη προσέγγισης του θύματος, εν όψει εκδίκασης του Εφετείου.

Το κορίτσι σήμερα το οποίο βρίσκεται στην ηλικία των 14ρων ετών, εκμυστηρεύτηκε το γεγονός-σε πολύ μικρότερη ηλικία-στην δασκάλα της τα όσα βίωνε εκείνη την περίοδο και τα οποία συμβάντα κράτησαν δύο ολόκληρα έτη. Το περιστατικό διερευνάται από τις Αρχές από το 2022.

Στην κατάθεσή της η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είπε ότι η ανήλικη τότε μίλησε όταν στο σχολείο είχαν το μάθημα της ανθρώπινης αναπαραγωγής . «Εκείνη την ημέρα θεώρησα σωστό να πω στα παιδιά ότι το σώμα μας είναι ιερό κι ότι δεν αφήνουμε κανέναν να μας ακουμπάει, να μας φέρει σε δύσκολη θέση, κι αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρουν θάρρος να το πουν στους γονείς ή στους δασκάλους τους».

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του επιβλήθηκαν. Ο δράστης προς το παρόν κυκλοφορεί με «βραχιολάκι».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο