ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΤΗΝ ΜΕΘ 3ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ Στην ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης,μεταφέρθηκε-σήμερα το απόγευμα-ένα τρίχρονο κοριτσάκι,ύστερα από πνιγμό του σε παραλία της Λάρισας. Στο που σημειώθηκε το γεγονός,κατέφθασαν ΕΚΑΒ,όπου μετέφερε το κορίτσι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη,καθώς διαπιστώθηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια. Η κατάσταση της μικρής παραμένει κρίσιμη.

Περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ Με λεωφορεία μετακινήθηκαν οι επιβάτες αμαξοστοιχιών,οι οποίες είχαν προορισμό την Θεσσαλονίκη,καθώς ξέσπασε νωρίτερα φωτιά στο ύψος της Σίνδου,πλησίων των σιδηροδρομικών γραμμών. Συγκεκριμένα οι αμαξοστοιχίες 1734, 1598 και 2591 εξυπηρετήθηκαν με λεωφορεία στο τμήμα μεταξύ Πλατύ και Θεσσαλονίκη. Επισημαίνεται ότι η φωτιά που εκδηλώθηκε μεταξύ του τμήματος Σίνδου και Θεσσαλονίκης,τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. τα εν λόγω δρομολόγια των τρένων αποκαταστάθηκαν σταδιακά.

Περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 27ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ Ποινή φυλάκισης 14μηνών,επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης,σε έναν 27χρονο Ελληνοαμερικανό, που δημιούργησε μεγάλο ζήτημα διότι έχασε την πτήση του. ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ: Ο 27χρονος έφτασε στο αεροδρόμιο “Μακεδ΄ονία” 5-10 πριν αφιχθεί η εν λόγω πτήση,όμως δεν έγιινε δεκτός καθώς η πύλη επιβίβασης είχε ήδη κλείσει.Ο ίδιος -σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρίας- όχι μόνο τους έβρισε,αλλά χτύπησε με γροθιά το προστατευτικό τζάμι του γκισέ. Μάλιστα ο ίδιος εξύβρισε και απείλησε μια υπάλληλο της εταιρίας,καθώς και δύο αστυνομικούς. Η ποινή του:ένοχος για εξύβριση και απειλή (αμφότερες οι πράξεις…

Περισσότερα