ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 8ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Άδειο το στομάχι της 8χρονης αποδείχτηκε από την ιατροδικαστική έρευνα πως ήταν,ύστερα από πνιγμό που σημειώθηκε σε κατασκήνωση της Χαλκιδικής.

Το παιδάκι έχασε την ζωή της εντός πισίνας,όταν βρισκόταν στην κατασκήνωση μαζί με την αδελφούλα της και τα υπόλοιπα παιδιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η μεγαλύτερη αδελφή της,έχασε τα ίχνη της μικρής στην πισίνα και άρχισε να την ψάχνει στην τραπεζαρία όπου είχαν πάει για φαγητό προ ολίγου.

Στο σημείο βρέθηκαν ναυαγοσώστες όπου την εντόπισαν και τις έκαναν προσπάθειες ανάνηψης,παρόλα αυτά όμως το κοριτσάκι δεν επανήλθε ποτέ.

Εκείνοι διαπίστωσαν πως στο στοματάκι της υπήρχαν υπολείμματα τροφών.

Η ομαδάρχισσα που υπήρχε αναφέρει δεν είχε μετρήσει τα παιδιά στην τραπεζαρία και μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία της,άρχισε να την ψάχνει.

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ:

“Αφού είχε ολοκληρωθεί το μεσημεριανό φαγητό και οι κατασκηνωτές βρίσκονταν στα δωμάτια τους, για τη μεσημεριανή ανάπαυση, διαπιστώθηκε ότι έλειπε μία κατασκηνώτρια. Αμέσως ειδοποιήθηκε το αρχηγείο της κατασκήνωσης και ομάδα στελεχών άρχισε να την αναζητά”.

Ναυαγοσώστρια αναφέρει πως στο νερό δεν υπήρχε κανείς,γύρω στη 1 το μεσημέρι κι΄’ ότι ο συναγερμός χτύπησε δύο ώρες μετά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο