ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ 19ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

«Ένιωσα το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου και σε μια φάση νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη και μετά από κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου, βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα και να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο. Την ώρα που γύριζε, έσπασε και έφυγε ο αδερφός μου από το κάθισμα»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδελφός του 19χρονου θύματος,που έχασε την ζωή του σε λούνα παρκ του Πευκοχωρίου Χαλκιδικής,μιλώντας εκ βαθέων στον Χρήστο Χατζημίση,αναποκριτή του ΣΚΑϊ.

«Με το που έσπασε το κάθισμα εμείς φωνάξαμε. Μας το σταμάτησαν άλλοι άνθρωποι που ήταν εκεί για διασκέδαση»,συνέχισε επιγραμματικά.

Διευκρινίζεται ότι σημειώθηκε θανάσιμος τραυματισμός,αφού το άτυχο παιδί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αυχένα και το κεφάλι.

Παρόν στο συγκεκριμένο συμβάν ήταν και η μητέρα του νεαρού,αλλά και αυτόπτης μάρτυρας που επιβεβαιώνει την υπόθεση,αφού περίμενε και εκείνος καρτερικά να ανέβουν-με την σειρά τους-τα παιδιά του και είδε το γεγονός να εκτυλίσσεται μπροστ΄ά στα μάτια του.

Μάλιστα το εν λόγω λούνα παρκ ήταν σε ιδιωτικό χώρο και επομένως δεν χρειαζόταν να ακολουθηθεί η διαδικασία,προκειμένου να υπάρξει ανανέωση άδειας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο