ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ?

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Πτώση θερμοκρασίας,καταιγίδες,κεραυνούς και ισχυρούς ανέμους είναι τα φαινόμενα που θα ακολουθήσουν από σήμερα και για τρεις συνεχόμενες ημέρες, ανά περιοχές της Ελλάδας.

Μακεδονία,κεντρική και δυτική Ελλάδα,αλλά και κεντρική Πελοπόννησο, χτύπησαν σε πρώτη φάση τα φαινόμενα.Από αύριο Παρασκευή θα έρθει η συννεφιά,χωρίς βροχές το πρωί.Στο Ιόνιο όμως και τα ηπειρωτικά σημειώνονται βροχές και καταιγίδες, ιδιαιτέρως δε κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες,αλλά τις βραδυνές ώρες θα σταματήσουν.

Επί λίγες ώρες θα αρχίσει να βρέχει και στην Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία,την Θεσσαλία, την Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα,όπως και περιοχές της Αττικής.

Το Σάββατο οι βροχοπτώσεις εκδηλώνονται σε Ήπειρο,Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο,οι οποίες μάλιστα θα έχουν έντονο χαρακτήρα,ενώ από το βράδυ πρόκειται να εξασθενήσουν.

Όσον αφορά την Κυριακή, επέρχεται καλυτέρευση των καιρικών συνθηκών,με λίγες βροχούλες κατά τις πρωινές ώρες στα ανατολικά.Στην Κεντρική όμως Στερεά Ελλάδα-κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες-πρόκειται να σημειωθούν έντονα φαινόμενα βροχόπτωσης,ενώ από το βράδυ θα σταματήσουν.

Από εβδομάδα ωστόσο η αστάθεια του καιρού περιορίζεται και ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο