ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΞΗΡΟΚΡΗΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ:ΜΑΧΑΙΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στην σύλληψη δύο Αλβανών στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης,προχώρησαν οι Αρχές,όταν ύστερα από άγριο καυγά,ακολούθησε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο σε 41χρονο ομοεθνή τους στην μέση του δρόμου.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη,επί της Παπαθανασίου διευθύνσεως.

Στον καυγά συμμετείχαν τρία άτομα,όπου και τραυμάτισαν σοβαρά τον 41χρονο στον αριστερό του ώμο,με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.Οι Αρχές συνέλαβαν μόνο τους δύο,ενώ ο τρίτος δράστης αναζητείται ακόμα.

Στο σημείο του συμβάντος εντοπίστηκαν το μαχαίρι μαζί με 3 φυσίγγια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ:

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονου αλλοδαπού, που έλαβε χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο αλλοδαποί, ηλικίας 36 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της  απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και τα ναρκωτικά, ενώ σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε, επιπλέον, απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι με συνεργό τους, βραδινές ώρες την 28-08-2024, επιτέθηκαν από κοινού και με μαχαίρι κατά του 41χρονου με αποτέλεσμα να του προκάλεσαν τραύμα στον αριστερό ώμο. Ο παθών μετά το περιστατικό νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της πόλης.

Από τους προστρέξαντες αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση και (3) φυσίγγια.

Σε οργανωμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες χθες (30-08-2024) στο κέντρο πόλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα δύο άτομα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (5) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (133,51) γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο