ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:Η 88η ΔΕΘ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! -ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΝ ΦΕΤΟΣ?

Από της 7 έως και της 15 Σεπτεμβρίου 2024,πρόκειται να λειτουργήσει η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης στην πόλη μας,χαρίζοντας-στους επισκέπτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό-καινοτομίες,νέα τεχνολογικά μέσα,βιώσιμη ανάπτυξη,κοινωνικότητα,διασκέδαση,τιμώντας παράλληλα την χώρα της Γερμανίας.

Πάνω από 1.300 εκθέτες σε 32.000 τ.μ. του εκθεσιακού χώρου,με την Γερμανία να μετρά 135 εκθέτες της και έχοντας όντως 25 κρατικές,διεθνείς συμμετοχές,εννέα αφιερώματα από όλο το φάσμα της οικονομίας και της κοινωνίας, δυναμική παρουσία των Επιμελητηρίων με 350 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα και ένα εντυπωσιακό σόου με drones που θα φωτίσει τον ουρανό της πόλης συνθέτουν το «μωσαϊκό» της 88ης ΔΕΘ.

Ακόμη οι επισκέπτες της έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις θεματικές της, την AKADEMIA, την Ενέργεια-Κυκλική Οικονομία, Ελλάδα και Επιχειρηματικότητα, Cosmos-Διεθνείς Συμμετοχές, Περιφέρειες-Γεύσεις από Ελλάδα, Γαστρονομία-Ξένες και Ελληνικές Λιανικές Πωλήσεις, Έπιπλα-Οικιακός Εξοπλισμός, Δημόσιοι Φορείς-Οργανισμοί και Hobby Festival θα παρουσιάσουν ό,τι πιο πρωτοποριακό και μοντέρνο έχει να επιδείξει η αγορά και η οικονομία.

Φέτος έρχονται να τιμήσουν τόσο την πόλη μας,όσο και την ΔΕΘ,πρώτη φορά χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, το Κατάρ, η Ιαπωνία, οι Χώρες της Υποσαχάριας Αφρικής, το Εκουαδόρ και το Κόσοβο.

Η συμμετοχή της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ αναπτύσσεται στο περίπτερο 13, σε επιφάνεια 6.000 τ.μ., απαρτίζεται από 135 εταιρείες, οργανισμούς, ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα και δίκτυα συνεργασίας, ενώ η γερμανική αποστολή αποτελείται από 400 άτομα κυρίως υψηλόβαθμα στελέχη φορέων και επιχειρήσεων.

Εκπροσωπούνται οι κλάδοι: κατασκευές, συμβουλευτικές υπηρεσίες, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και περιβαλλοντική τεχνολογία, ψηφιακή οικονομία, βιομηχανία Υγείας και ιατρική τεχνολογία, εκπαίδευση και έρευνα, logistics-μεταφορές και υπηρεσίες, ενώ πλούσιο είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων.

Το περίπτερο της Γερμανίας θα εγκαινιάσουν ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντικαγκελάριος της Γερμανικής κυβέρνησης, Dr. Robert Habeck, παρόντος του Υπουργού Τροφίμων και Γεωργίας, Cem Özdemir, ενώ προγραμματίζονται πλήθος διμερών επαφών μεταξύ μελών της Ελληνικής και της Γερμανικής κυβέρνησης.

Τέλος οι επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές μουσικές βραδιές-συναυλίες,με γνωστούς καλλιτέχνες και ερμηνευτές,χαρίζοντας κέφι και αισιοδοξία.

Όσον αφορά το διασκεδαστικό κομμάτι της ΔΕΘ,οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στην φετινοί διοργάνωση της είναι:

ΔΕΘ 2024 | Πρόγραμμα συναυλιών

Για κάθε μία συναυλία μπορείτε να κλικάρετε πάνω στο όνομα του καλλιτέχνη και θα διαβάσετε πολλά περισσότερα (Ενεργά Link με κάθε άρθρο που ετοιμάζεται )







  • Μαρίνα Σάττι | Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

  • Πάολα | Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

Το ωράριο της 88ης ΔΕΘ είναι Δευτέρα με Παρασκευή 16:00 με 22:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00 με 22:00.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο