ΗΠΑ:ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 11ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001 γιορτάζουν σήμερα οι Αμερικάνοι με εκδηλώσεις μνήμης των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στους Δίδυμους πύργους και όχι μόνο των ΗΠΑ.

Ήταν τότε που η Αμερική άλλαξε για πάντα το σκεπτικό της.Μέλη τρομοκρατών της Αλ Κάιντα,καταλαμβάνουν τέσσερις εμπορικές πτήσεις,σκορπίζοντας τον θάνατο.

Δύο αεροπλάνα έπεσαν πάνω στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης,το τρίτο αεροπλάνο καρφώθηκε στο Πεντάγωνο,ενώ το τέταρτο συνετρίβη σε χωράφι της Πενσυλβάνια.

Από τις επιθέσεις 2.977 ήταν τα θύματα και άλλες χιλιάδες επέζησαν,αφήνοντας όμως πίσω τραύματα τόσο σωματικά,όσο και ψυχικά.

Η Αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις και ο πρώην Π΄ροεδρος Ντόναλντ Τραμπ,πρόκειται να παραστούν σε δύο εκδηλώσεις εορτασμού.Η μια θα πραγματοποιηθεί στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στην Νέα Υόρκη ακι η άλλη στο Εθνικό Μνημείο της Π΄τησης 93 στην Πενσυλβάνια.

Παράλληλα θα παρευρεθούν μαζί και σε άλλες εκδηλώσεις της Νέας υόρκης της Πενσυλβάνιας και του Πενταγώνου.Εκδηλώσεις κατάθεσης στεφάνων,πορειών,ραδιοφωνικών μηνυμάτων της αστυνομίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο