ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΤΟ…ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΜΕ Ι.Χ. ΖΕΥΓΑΡΙ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΗ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης,οδηγήθηκε σήμερα ο 46χρονος που παρέσυρε και τραυμάτισε χθες σοβαρά ένα ζευγάρι στο ύψος της οδού Περαίας-Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Το ατύχημα σημειώθηκε χθες στις 11 το πρωί στην περιοχή της Θέρμης και πρόκειται για ένα ανδρόγυνο,έναν 37χρονο άνδρα και μια 34χρονη,η οποία μάλιστα ήταν και έγκυος στον 5ο της μήνα.

Μαζί τους είχαν και το 2ετών παιδάκι τους,το οποίο τραυματίστηκε και αυτό αλλά ελαφρότερα,ενώ οι γονείς του βρίσκονται διασωληνωμένοι,καθώς φέρουν θλαστικά τραύματα,κακώσεις και κατάγματα και πρόκειται να υποβληθούν σε πολλαπλές χειρουργικ΄ές επεμβάσεις,νοσηλευόμενοι στο Παπαγεωργίου.

Ο δράστης όπως δήλωσε στις Αρχές κατανάλωσε αρκετή ποσότητα αλκοόλ,ωστόσο οι μετρήσεις απέδειξαν ότι όντως είχε υπερβεί τα επιτρεπτά όρια.Οι δύο μετρήσεις μάλιστα στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) απέδειξαν ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ το οποίο υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και ήταν της τάξεως των 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο