ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ:ΕΛΙΩΣΕ ΚΛΕΦΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ!-ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ?-ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ VIDEO!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στην σύλληψη μια Ιταλίδας,προέβησαν οι Αρχές,ύστερα από την δολοφονία ενός Αλγερινού πιθανότατα,κατά την διάρκεια αρπαγής της τσάντας της.

Το περιστατικό μάλιστα καταγράφτηκε σε video-40 δευτερολέπτων-στο οποίο απεικονίζεται η 67χρονη Ιταλίδα να οδηγεί το Ι.Χ.της και να πατά τον 47χρονο μετανάστη με μανία,επειδή της έκλεψε την τσάντα της.

Πρόκειται για την Cinzia Dal Pino,ιδιοκτήτριας ενός παραθαλάσσιου ξενοδοχείου, η οποία τον χτύπησε αρκετές φορές με το αυτοκίνητό της και έπειτα πέρασε από πάνω του μέχρι να σιγουρευτεί ότι τον αποτελείωσε.

«Με απείλησε, “άφησέ τη αλλιώς θα σε σκοτώσω”, μου φώναξε, λίγο πριν τρέξει μακριά. Νόμιζα ότι είχε μαχαίρι. Τι έπρεπε να κάνω;”,ανέφερε χαρακτηριστικά η 67χρονη στους αστυνομικούς μόλις την συνέλαβαν.

Στο σημείο της έρευνας δεν εντοπίστηκε κάποιο μαχαίρι ή κάποιο άλλους είδους αιχμηρό αντικείμενο.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την αδιανόητη πράξη,η 67 απομακρύνθηκε με το όχημά της,αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Στο διαδίκτυο ωστόσο οι αντιδράσεις ποικίλλουν ,όσον αφορά την πράξη της 67χρονης.Άλλοι την κράζουν και άλλοι την δικαιολογούν:”αυτοάμυνα από απόγνωση”,”δεν είναι ούτε νόμιμη άμυνα, ούτε ευγένεια”,”Μα τι είδους τέρατα μας έκαναν να γίνουμε”; είναι μερικά από τα μηνύματα -σχολιασμοί των χρηστών του διαδικτύου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο