Εκλογές ΠΑΣΟΚ-Τα τελικά αποτελέσματα, ενσωμάτωσης 100%

Ρεπορτάζ Φωτεινή Δόξα Με ποσοστό 59,9% επικράτησε στον Β’ γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ,ο Νίκος Ανδρουλάκης,έναντι του Χάρη Δούκα με ποσοστό 40,1% με την ενσωμάτωση των εκλογικών κέντρων στο 100%. Συνολικά ψήφισαν 213.781 μέλη και φίλοι του κόμματος. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Νίκος Ανδρουλάκης 59,9%  Χάρης Δούκας 40,1%  Συνολικά ψήφισαν 213.781 μέλη και φίλοι του κόμματος. Ο δήμαρχος Αθηναίων συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.  Τα συγχαρητήρια του έδωσε στον μεγάλο νικητή της βραδιάς και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του…

Περισσότερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ-Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥ Β’ ΓΥΡΟΥ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ Από τις 7 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα,πραγματοποιείται σήμερα η εκλογική διαδικασία,ανάδειξης νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας,οι μονομάχοι του Β’ γύρου. Διευκρινίζεται ότι στον πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής ο κος Ανδρουλάκης συγκέντρωσε ποσοστό 29,64%,ενώ ο κος Δούκας συγκέντρωσε 21,41% με τον Παύλο Γερουλάνο να κόβει το νήμα της εκλογικής διαδικασίας με ποσοστό της τάξεως του 21,12%. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι ψηφοφόροι ψήφισαν και την προηγούμενη Κυριακή,δηλαδή 303.000χιλιάδες,χωρίς ωστόσο να καταβάλουν το αντίτιμο των 3ων ευρώ αυτή την φορά.

Περισσότερα

ΓΙΟΡΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ Με το σύνθημα “Μαμά σ’ αγαπώ!!! Να προσέχεις!!!”, διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης μια γιορτή πρόληψης,από τις 10 το πρωί έως και τις 14:00 το μεσημέρι,αφιερωμένη σε όλες τις μητέρες. Μια γιορτή η οποία περιλαμβάνει Δωρεάν κλινικό έλεγχο μαστού,με την μορφή ψηλάφησης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρου του Δημαρχιακού Μεγάρου της πόλης. Ο έλεγχος μάλιστα πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την Άννα Σαχουλίδου,Χειρούργο Μαστού και Ακαδημαϊκή Υπότροφο της Β’ Προπαιδευτικής-Χειρουργικής Κλινικής του Α.Π.Θ., και Γ.Ν.Θ. του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

Περισσότερα