ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ:ΥΠΕΡ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ-ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ Από τον επόμενο μήνα Νοέμβριο,ξεκινούν οι αιτήσεις επιδότησης του κράτους για κάθε είδους θέρμανση στα νοικοκυριά,έχοντας κερδισμένους όσους ζεσταθούν φέτος με ηλεκτρικό ρεύμα. Με πριμοδότηση 20%,υψηλότερου επιδόματος θέρμανσης είναι για τα νοικοκυριά τα οποία θα επιλέξουν το ηλεκτρικό ρεύμα,αντί άλλες πηγές θέρμανσης το χειμώνα. Σύμφωνα με υπουργική απόφαση η οποία πρόκειται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες,οι πρώτες πληρωμές θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο,ενώ τον Απρίλιο θα δοθεί από την κυβέρνηση η Β’ δόση της επιδότησης. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Συνολικά υπολογίζεται ότι 800.000 νοικοκυριά πρόκειται να μοιραστούν φέτος…

Περισσότερα

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ:ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΑΘΗΤΕΣ

Χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς,απεδείχθη το ατύχημα που σημειώθηκε -σήμερα το πρωί-με λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο Πάτρα-Καλάβρυτα με 15 επιβάτες,ανάμεσά τους και μαθητές. Πρόκειται για υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαϊας και το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά την Βλασιά,πλησίον του χωριού Μάνεσι,πέφτοντας σε χαράδρα μικρού βάθους. Ανάμεσα στους 15 επιβάτες,βρισκόντουσαν μαθητές,εκπαιδευτικοί αλλά και ταξιδιώτες. Ο απεγκλωβισμός τους ήταν ευτυχώς έυκολος,καθώς ο ένας βοήθησε τον άλλο.Στο σημείο κατέφθασαν ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η αστυνομία.

Περισσότερα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ TAXI

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ Τροχαίο με πρωταγωνιστές ένας Ι.Χ. και ένα Taxi,σημειώθηκε σήμερα στις 05:45 το πρωί στο ύψος της λεωφόρου Δεντροποτάμου,χωρίς ωστόσο να θρηνήσουμε θύματα. Το ατύχημα έγινε όταν το Ι.Χ.-κα΄τω από αδιευκρίνιστες συνθήκες-εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη και έπειτα σε Taxi,κινούμενο από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Από το τροχαίο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός,ωστόσο το Ι.Χ. έπαθε σοβαρές υλικές ζημιές.

Περισσότερα