ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗ ΔΕΘ,ΕΝ ΜΕΣΩ AGROTICA

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

“Καμία αναμονή, καμία αυταπάτη. Παίρνουμε την υπόθεση της επιβίωσης μας στα χέρια μας”,αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κεντρικό πανό της πανελλαδικής Επιτροπής μπλόκων,των αγροτών που συγκεντρώθηκαν στη ΔΕΘ-29ης Agrotica,προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το κόστος παραγωγής και τα κέρδη τους.

Αγρότες,κτηνοτρόφοι,εργαζόμενοι και φοιτητές,συγκεντρώθηκαν προκειμένου να αναδείξουν-μέσω διαμαρτυρίας τους-την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση της χώρας μας.

Στο αγροτικό συλλαλητήριο συμμετέχουν αγρότες από τη Λάρισα,τα Τρίκαλα,την Άρτα,την Καρδίτσα και άλλες περιοχές της Μακεδονίας.

“Θέλουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε που είναι το μεγάλο κόστος παραγωγής και οι τιμές των προϊόντων φτάνουν στην λαϊκή κατανάλωση 5 και 6 φορές ακριβότερες. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Αρκετοί αγρότες δεν θα έχουν να καλλιεργήσουν του χρόνου. Δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Έρχεται βαρύς χειμώνας“,ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας-Αγροτικών Συλλόγων,του νομού Λαρίσης,κος Ρίζος Μαρούδας.

Η Εγνατία προσωρινά έκλεισε για λίγη ώρα,λόγω της συγκέντρωσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο