Τραγωδία στο Λιμάνι του Πειραιά! Πέταξαν 36χρονο στη θάλασσα επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Ρεπορτάζ

Φωτεινή Δόξα

«Τον κοίταξαν να βυθίζεται στο νερό και έδωσαν εντολή να αναχωρήσει το πλοίο»,τόνισε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας,που είδε τον 36χρονο να απωθείται από δύο μέλη του πληρώματος του Blue Horizon στο λιμάνι του Πειραιά και να καταλήγει στην θάλασσα,χάνοντας άδικα την ζωή του.

«O άνθρωπος ήταν μέσα στο πλοίο και μάλλον δεν είχε εισιτήριο»,συνέχισε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ.Ο αυτόπτης μάρτυρας περίγραψε με κάθε λεπτομέρεια στις αρχές το συμβαν.Παραλληλα video κατέγραψε τις κινήσεις του πληρώματος απέναντι στον 36 χρόνο και ανέβηκε στην δημοσιότητα.

«Όλοι φωνάζαμε τι κάνεις, τι κάνεις.Πνίγεται ένας άνθρωπος και γυρνάς και λες φεύγουμε, χωρίς να κάνεις μια προσπάθεια. Να του πετάξεις ένα σωσίβιο. Να πεις πνίγεται ένας άνθρωπος. Χωρίς να συμβαίνει τίποτα ξεκίνησε το πλοίο»,συνέχισε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.

Εν συνεχεία πρόσθεσε ακόμη ότι ο αξιωματικός του καταστρώματος έδωσε εντολή να ξεκινήσει το πλοίο,με αποτέλεσμα η δίνη της προπέλας να παρασύρει τον άτυχο 36χρονο.

«Πνίγεται ένας άνθρωπος και γυρνάς και λες φεύγουμε, χωρίς να κάνεις μια προσπάθεια. Να του πετάξεις ένα σωσίβιο. Να πεις πνίγεται ένας άνθρωπος. Χωρίς να συμβαίνει τίποτα ξεκίνησε το πλοίο», ανέφερε αγανακτησμενος ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο