Σοκ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης:Δολοφονία 41χρονης από τον σύντροφό της

Στην σύλληψη δύο δραστών,ενός 39 χρόνου και ενός 34χρονου,προχώρησαν οι Αρχές της Θεσσαλονίκης,για την δολοφονία 41χρονης από την Καλαμαριά,τα ίχνη οποίας χάθηκαν επί επτά 24ωρα.

Η άτυχη 41χρονη βρέθηκε δολοφονημένη από τον σύντροφό της,χθες το απόγευμα,στην περιοχή Μονοπηγαδο.

Οι Αρχές άσκησαν ποινική δίωξη στον σύντροφό της και στο συνεργό του για 3κακουργηματα και δύο πλημμελήματα.Αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συν αυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε την πρωτομηνιά,όταν ο σύντροφός της πήγε να πάρει την 41χρονη-εγκυο από την εργασία της και επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Καλαμαριά.

Το σκηνικό κατέγραψαν κάμερες της γύρω περιοχής.Οπως αποδεικνύουν τα γεγονότα, εκεί στην οικία τους περίμενε ο συνεργός του,την οποία -άτυχη 41χρονη- δολοφόνησαν και την έβαλαν μέσα σε ένα μπαούλο,προσπαθώντας να εξαφανίσουν τα ίχνη του άγριου εγκλήματος.

Διευκρινίζεται ότι ο 39 χρόνος σύντροφος της έπαιζε θέατρο επί 8 μέρες,βγαίνοντας στα ΜΜΕ δηλώνοντας συγκλονισμένος από την εξαφάνιση της.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον 4ο τακτικό ανακριτή, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Οι δράστες πρόκειται να πάρουν προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο