ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ-ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΦΗΝΟΜΕΝΗ ΣΕ ΠΟΡΤΑ ΤΡΕΝΟΥ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ
Στην σύλληψη ενός μηχανοδηγού κι ενός επόπτη της Hellenic Train ,προέβησαν χθες οι Αρχές, όταν εγκλώβισαν γυναίκα σε πόρτα της αμαξοστοιχίας τους και την έσερναν για μερικά λεπτά με άμεσο κίνδυνο της ζωής της.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η γυναίκα προσπάθησε να αποβιβαστεί από το τρένο και δεν πρόλαβε αφού έκλεισαν οι πόρτες και την εγκλώβισαν.
Η γυναίκα που είχε τα τρία παιδιά μαζί της, κινδύνεψε η ζωή της και σερνόταν -κατά μήκος της τσιμεντένιας πλατφόρμας-για μερικά λεπτά. Το ένα της παιδί έμεινε μέσα στην αμαξοστοιχία, ενώ τα άλλα δύο πρόλαβαν και κατέβηκαν.
Ο μηχανοδηγός φαινόταν να μην έχει αντιληφθεί για το τι συνέβαινε.
Για καλή τύχη της γυναίκας στο σημείο βρέθηκε ο πρώην βουλευτής από την ΝΔ της Βοιωτίας, Ανδρέας Κουτσούμπας, ο οποίος είδε το περιστατικό,προσπάθησε με φωνές να σταματήσει τον μηχανοδηγό του τρένου και όντως έπειτα σταμάτησε.
Ευτυχώς η γυναίκα είχε άγιο, τραυματίστηκε ελαφρά και δεν έπαθε κάτι σοβαρό.
Έπειτα η αμαξοστοιχία συνέχισε το ταξίδι της με προορισμό προς την Θεσσαλονίκη.
Ο εισαγγελέας όμως τον σταμάτησε σε επόμενο σταθμό και έτσι η υπόθεση πήρε την νομική οδό.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗ HELLENIC TRAIN:
Η Hellenic Train με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό, ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό που σημειώθηκε στο ΣΣ Λιβαδειάς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια.
Όπως τονίζει, «η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Γι ‘αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας.
Επισημαινεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός.
Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για την γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο