ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Ο “ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ”!

Σε συνέντευξη που μας παραχώρησε για λογαριασμό του ειδησεογραφικού μας siteThessreportage.gr, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μας μιλάει για τα παιδικά του χρόνια, την επιχειρηματική του δράση, την οικογένειά του, για την καριέρα του ως πολιτικός, τις δύσκολες καταστάσεις που επακολούθησαν, τους ανθρώπους που έχασε από κοντά του, αλλά και τους ανθρώπους που τον στήριξαν, το χιούμορ που έχει ως άνθρωπος, αλλά και τα “πολιτικά” του όνειρα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

  • ΚΥΡΙΕ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΥΚΟΛΑ-ΔΥΣΚΟΛΑ;

Τα Ανέμελα Παιδικά Χρόνια.

Γεννήθηκα αντάρτης, γεννήθηκα επαναστάτης. Γεννήθηκα σε μια μικρομεσαία οικογένεια. Ήμασταν 3 αγόρια, εγώ ο μικρότερος με πολύ καλούς γονείς. Ανατροφή, αξίες και αρχές σε όλα τα παιδιά. Όταν ένοιωσα από την ηλικία των 7ετών ότι ήμουνα μέσα στη ζωή… σχολείο πήγαινα μόνο 1 φορά μέσα στην εβδομάδα, γιατί νόμιζα ότι τις άλλες μέρες “παίζαμε ποδόσφαιρο”. Οι γονείς μου με κυνηγούσανε, για το αν πήγαινα σχολείο κάθε μέρα. Γυμνάσιο πήγα στο Δελασάλ και μάλιστα στην Τρίτη Γυμνασίου έδειρα κάποιον, με διώξανε από την σχολή και με αφήσαν στην ίδια τάξη. Μέχρι εκείνα τα χρόνια ήμουν “Παιδί του Διοικητηρίου”, στα “Θρυλικά Μάρμαρα”, εκεί παίζαμε ποδόσφαιρο και άλλα παιχνίδια. Τότε υπήρχαν οι αλάνες, διώροφα και τριώροφα σπίτια.

«Στην Σχολή έγινα… από Θηρίο, Αρνάκι».

Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ καλά, χάρις τους γονείς μου και στα αδέρφια μου, αλλά και στους πολύ καλούς μου φίλους, που από τότε είχα. Όταν έφυγα από το Δελασάλ, οι γονείς μου αγανάκτησαν και με έκλεισαν για 4 χρόνια οικότροφο στην Αναργύρου και Κοριαλή στις Σπέτσες, όπου εκεί άλλαξα χαρακτήρα. Από θηρίο, έγινα αρνάκι.

«Έπαιξα 50 χρόνια, Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο».

Όταν ήμουν τελειόφοιτος στην Έκτη γυμνασίου, ήμουν υπαρχηγός της σχολής. Διοικούσα την σχολή-πλην των ωρών της διδασκαλίας-, και είχαμε κάτω από την δικαιοδοσία μας, μαζί με τον αρχηγό της σχολής 240 παιδιά και 45 καθηγητές. Εκεί αναδείχτηκα και μεγάλωσα ως αθλητής του στίβου, στον κλασικό αθλητισμό στα 400μέτρα, με 7 συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα. Έπαιξα 50χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ήμουν μέχρι τα 18-19μου χρόνια στον αθλητισμό….εξαιτίας του σοβαρού μου τραυματισμού.

  • ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΙ’ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ;

Η Επιχειρηματική του Δράση. «Το Εμπόριο, είναι το Καλύτερο Πανεπιστήμιο. Δεν σου δίνει ένα, αλλά πολλά Πτυχία της Ζωής»!

Ήμουνα μέσα στους 5 μεγαλύτερους εμπόρους, παιδικών παιχνιδιών μεγάλωσα γενιές με γενιές. Με γνωρίζουν σήμερα κάποιοι στην Τσιμισκή και μου λένε: « Χάρη σε εσένα παίξαμε τα παιδικά μας χρόνια ,με τα παιχνίδια που αγοράζανε οι γονείς και οι παππούδες μας» . Το βασικό μου επάγγελμα ήταν -για 27χρόνια- έμπορος και εισαγωγέας παιδικών παιχνιδιών. Δεν είμαι ανεπάγγελτος. Είχα πολλά ένσημα και έχω. Και ως πολιτικός. Το εμπόριο είναι το καλύτερο πανεπιστήμιο. Δεν σου δίνει ένα, αλλά πολλά πτυχία της ζωής.

  • ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΝ ΙΟΥΛΙΑ ΧΑΛΒΑΤΖΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΟΡΗ.ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ; ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ;

«Η Τζούλια, είναι μια από τις Ωραιότερες Γυναίκες της Ελλάδος»! «Είμαστε μια Αγαπημένη Οικογένεια».

Είναι θέλημα θεού. Παντρεύτηκα μετά από μισό αιώνα. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα. Η Τζούλια είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδος. Είχε μια κόρη 27ετών και αποκτήσαμε μαζί την Χρυσούλα-Καρολλίνα. Δυο αξιόλογα παιδιά αγαπημένα…είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια. Όπως όλες τις οικογένειες, πρέπει να κρατάμε τις ισορροπίες. Είμαι απέναντι σε 3 γυναίκες.

  • ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ;

«Ο Σωτήρης Κούβελας, μου Κόλλησε το Μικρόβιο της Πολιτικής»!

Η οικογενειακή γνωριμία που είχα με τον Σωτήρη τον Κούβελα τότε, με ανάγκασε να μπω στο γραφείο του και να βοηθήσω όπως όλα τα παιδιά προεκλογικά. Κάποια στιγμή ο Σωτήρης ο Κούβελας -υποψήφιος τότε Δήμαρχος-, είδε την δραστηριότητά μου και μου λέει: « Δεν μπαίνεις και εσύ στον συνδυασμό»; Και έτσι μπήκα ,-πέραν του ότι ήμασταν μια κεντροδεξιά οικογένεια- ,δεν είχα καμία σχέση με την πολιτική. Μου μπήκε το μικρόβιο και από το 1982 μέχρι πριν 7 χρόνια, σ’ όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, δεν έχασα ποτέ. Πρώτος δημοτικός σύμβουλος, 1ος βουλευτής, 1ος Νομάρχης, 1ος Περιφερειάρχης… υποψήφιος και εδώ ήταν το τραγικό πολιτικό μου λάθος «Η αρχή του τέλους μου»…έβαλα υποψηφιότητα για την Προεδρία της ΝΔ με 15,5% και εκεί με «Τελείωσε το Σύστημα», γιατί ένας Πόντιος απ’ το “διοικητήριο”, χωρίς δυναστεία, χωρίς οικογενειοκρατία, χωρίς χρήματα, πήγε να τα βάλει με τον Αμερικάνικο Στόλο.

ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ. ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΤΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΜΜΕ.

ΤΟ 1982, ΠΑΙΡΝΕΤΕ “ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ”, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΤΟ 1986 ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΤΟ 1990 ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΠΕΙΤΑ 1Ος ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΤΟ 2002 ΕΚΛΕΓΕΣΤΕ ΝΟΜΑΡΧΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2006. ΤΟ 2010 ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΤΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ.

«Ποτέ Δεν είχα Αντιπάλους γιατί ήμουνα Πάντοτε Νικητής»!

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2011 ΤΕΘΗΚΑΤΕ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΑΣ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΩΔΥΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.

  • ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ;

«Έχω Ταπεινωθεί στα Μάτια της Κοινωνίας»!

Από το 2009 που έβαλα υποψηφιότητα για την ΝΔ, άρχισε να “ξετυλίγεται ανάποδα το κουβάρι”. Το σύστημα έπρεπε να με τελειώσει, φοβήθηκαν ότι θα είμαι ο “θρυλικός ήρωας”, μιας και ανέβηκα πάρα πολύ στην Δημοτικότητα. Πήγα σε 7 δικαστήρια και τα 7 ήταν αθωωτικά. Έχω ένα δικαστήριο (το οποίο είναι πολύ βαρύ), που έχουν έρθει επανελλειμένα  έγγραφα από το ελεγκτικό συνέδριο (Το Ανώτατο Οικονομικό Δικαστήριο) που λέει ότι: « Όλα τα έργα -μετά από έλεγχο που κάναμε στην Νομαρχία-τα «Έργα των Διοικήσεων Ψωμιάδη», ήταν Νόμιμα και δεν έχει ζημιά το δημόσιο, ούτε ένα ευρώ. Εγώ όμως κυνηγιέμαι, ταλαιπωρούμε, ΕΧΩ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, διότι τα ΜΜΕ όταν σε πάνε στα δικαστήρια, θα σε βάλουν πρωτοσέλιδο κι’ όταν αθωώνεσαι, ούτε στις μικρές αγγελίες δεν σε βάζουν.

«Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε, για μια ακόμη φορά  η δικαιοσύνη πιστεύω θα κάνει το καθήκον της και η αλήθεια θα λάμψη»!

  • ΚΥΡΙΕ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΕΧΕΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΜΗ);

«Με κατέστρεψαν εμένα και την οικογένειά μου».

Είναι 4 άτομα τα οποία τα τελευταία 20 χρόνια μπήκαν στην ζωή μου, αυτά να τα δω δίπλα μου να πεθαίνουν δεν θα γυρίσω να τα δω. Με κατέστρεψαν εμένα και την οικογένειά μου». Οι τρεις είναι μέσα από τον πολιτικό χώρο, και ο ένας μέσα από τον επαγγελματικό.

  • ΧΑΣΑΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΓΩΝΩΝ;

Σίγουρα και φίλους και ψηφοφόρους και γνωστούς, πάρα πολλούς. Διότι αν πετάς λάσπη κάπου, όσο και να αθωωθείς πάντοτε ένα κομμάτι λάσπη θα μείνει».

  • ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΗΘΙΚΑ;

 «Χάρη σε Εμένα, έγιναν…Μάγκες»!

Ελάχιστοι, όχι φυσικά από τους ευεργετιθέντες, αλλά από τον απλό κόσμο. Οι ευεργετιθέντες δυστυχώς μου γύρισαν -από το 2012-την πλάτη . Τέτοια απαξίωση δεν θα περίμενα. Χάρη σε εμένα γίνανε μάγκες. Από τον Αντώνη από την Καλαμάτα, μέχρι τον τελευταίο Δημοτικό Σύμβουλο που είχε εκλεγεί και ήταν συνεργάτης μου.

  • ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ JUMBO.ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ;

«Το Χιούμορ, είναι το Αλατοπίπερο στην Ζωή μου».

Όπως με βλέπεις, έτσι με έβγαλε η μάνα μου και έτσι παραμένω, με τα καλά και με τα κακά. Άνθρωπος χωρίς χιούμορ, καλό θα είναι να κλειστεί μέσα σε τέσσερα ντουβάρια, να πάει στο ψυχιατρείο να τον αλυσοδέσουν.

Ήμουνα μέσα από τους μεγαλύτερους εμπόρους παιδικών παιχνιδιών. Ο Ζορό ήταν ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων. Ντύθηκα Ζορό της Απόκριες. Πες μου έναν Έλληνα πολίτη που δεν ντύνεται. Δεν πείρα ούτε ένα ευρώ

Όταν φωτογραφήθηκε “Αυτός που πουλάει τα κρασιά, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης” γιατί δεν είπα τίποτε; Αυτός είναι στο απυρόβλητο και έχει προστάτες. Εμένα η προστασία μου, είναι μόνο μέσα στην κοινωνία και στον λαό. Δεν έκανα τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Το βασικό είναι ότι δεν πείρα ούτε 1 ευρώ. Μόνο έβγαλα τα 500ευρώ, τα έξοδα της μετακίνησής μου. “Ο άνθρωπος που πήγε στα Σκόπια και ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία. Όταν η κυβέρνηση μιλούσε για Βόρεια, αυτός πήγε και μίλησε για σκέτη Μακεδονία. Την ίδια ώρα θα έπρεπε να τεθεί σε έκπτωση, διότι ο κώδικας αυτοδιοίκησης απαγορεύει το αυτοδιοικητικό, να ασχολείται με την εξωτερική πολιτική και αυτός… στο απυρόβλητο. Πήγε έκανε τραπέζι στον ΖΑΕΦ.

  • Ο ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ», ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΣΑΣΤΑΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ;

Δέχομαι την Σάτιρα, αλλά Χωρίς να Ξεπεραστούν τα Όρια»!

Τον λατρεύω και είμαι υπέρ της σάτιρας, όταν τα χτυπήματα δεν είναι κάτω απ’ την μέση. Γι’ αυτό και λέγεται σάτιρα. Γι’ αυτό και μιλάμε για ένα τεράστιο Αριστοφάνη. Όχι μόνο ο Κανάκης, ο Λαζόπουλος κι’ ο Μητσικώστας και άλλοι. Η σάτιρα είναι μέσα στην ζωή μας.

«Κάποιοι είναι Δολοφόνοι της Δημοσιογραφίας»!

Όταν δεν ξεπερνάει τα όρια, δεν με ενοχλεί τίποτα. Από εκεί και πέρα… χρωστάω πάρα πολύ, σε πολλούς Παρουσιαστές και Δημοσιογράφους. Όπως και δεν χρωστάω τίποτε, σε κάτι πλοκάμια της διαπλοκής που θέλουν να λέγονται Δημοσιογράφοι. Κάποιοι είναι «Δολοφόνοι της Δημοσιογραφίας».

  • ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ) ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ;

«Είμαι με την Πατρίδα. Δεν είμαι με Κανένα Κόμμα. Χωρίς Πατρίδα δεν Υπάρχουν Κόμματα»!

Εγώ ονειρεύομαι αυτά που έκανα, τα τεράστια έργα που έγιναν, που δεν θα τα δει ποτέ ξανά η κοινωνία και που δυστυχώς δεν έχουν προβληθεί και δυστυχώς δεν τα έχουν εκτιμήσει οι πολιτικοί άνδρες.

Ήταν η γιορτή των ατόμων με αναπηρία. Δέκα χρόνια δίπλα τους. Κατασκευάσαμε με χρήματα του ΕΣΠΑ, ένα πολύ ωραίο κτίριο στην Καλαμαριά, για τα παιδιά με Σύνδρομο Down. Έκανα δύο ειδικά σχολεία (Δυτικά και Ανατολικά)για παιδιά με ΑΜΕΑ… να απασχολούνται. Γιατί πάνω από 20χρονών τα παιδιά δεν πάνε σχολείο, ξαναγυρίζουν πίσω στα σπίτια τους. Οι γονείς έχουν μεγάλο βάρος.

Δυο φορές το χρόνο στο Βελλήδειο, κάναμε 2 μεγάλες εκδηλώσεις, παρουσία 1000 ατόμων ΑΜΕΑ και άλλα πολλά. Κάθε χρόνο χρηματοδοτούσα όλα τα σωματεία ΑΜΕΑ. Ποιος τα κάνει σήμερα; Και δεν αναφέρθηκε σε μια εκδήλωση ένας να πει κάτι, για την Διοίκηση Ψωμιάδη. Ήμασταν όλοι μαζί και πάνω απ’ όλα ήταν υπηρεσιακοί παράγοντες και όλοι οι φορείς και τα δύο μεγάλα κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Δεν έχω παράπονο. Όσο ήμουν Νομάρχης 10χρόνων, όλοι με βοήθησαν.

Δηλώνω ΠΑΡΟΝ αν η κοινωνία ξαναχτυπήσει την πόρτα μου…Εγώ Είμαι Στρατιώτης. Ποτέ δεν ζήτησα τίτλους. Τους τίτλους τους δίνει η κοινωνία και ο λαός. Εγώ είμαι στρατιώτης, μπαίνω μπροστά όπως πάντοτε και η πολιτεία  εκτιμάει, θετικά ή αρνητικά. Αυτή την φάση είμαι με την πατρίδα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

4 Άποψη για τα “ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Ο “ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ”!”

  1. ΤΑΣΟΣ

    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ.ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

  2. ΣΟΦΙΑ

    θελουμε τους αληθινούς ανθρωπούς στην ζωή μας.Καταπληκτική συνέντευξη.

  3. Κυριακή Γεωργιάδου

    Πές τα αρχηγέ. Τώρα σε χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ!!! Ξέρω πολύ καλά τι έκανες. Σε εκτιμούσε ο αγαπημένος μου Δήμαρχος και φίλος , ο Διαμαντής ο Παπαδόπουλος, που είχα την τύχη και συμπορεύτηκα μαζί του, αλλά και ο αείμνηστος πατέρας μου, από την τότε Γενική Τράπεζα της Ελλάδος. Υπήρξες και δικό μου αφεντικό ως Νομάρχης Θεσσαλονίκης. Νάσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Αφήστε ένα σχόλιο