ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ 2020!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε και φέτος η Πρωτοχρονιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι μεγάλες πόλεις της υφηλίου, καλός όρισαν το 2020 με φαντασμαγορικό τρόπο. Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν, τα λαμπερά events που διοργανώθηκαν, σε κεντρικούς δρόμους και τις πλατείες, κάθε γωνιάς και κάθε τόπου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

photo:iefimerida.gr

Πλήθος Θεσσαλονικέων αλλά και χιλιάδων επισκεπτών της πόλης, συγκεντρώθηκαν χθες στην Πλατεία Αριστοτέλους, στις 10 το βράδυ, προκείμενου να παρακολουθήσει την λαμπερή γιορτή, που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, για την υποδοχή του 2020.

photo:pamvotistravelgr

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα πολύχρωμων πυροτεχνημάτων, καθρέφτισε τα νερά του Θερμαϊκού. Κεντρική καλεσμένη της βραδιάς, η πασίγνωστη τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, που κατάφερε να ξεσηκώσει τους παρευρισκόμενους, τόσο με την εκπληκτική φωνή της, όσο και με την sexy παρουσία της. Παθιασμένα φιλιά, αλλά και ευχές για υγεία και ευτυχία, ήταν τα μηνύματα που αντάλλαξε το συγκεντρωμένο πλήθος.

photo:newsit.gr
photo:star.gr

ΑΘΗΝΑ

Με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που θύμιζε Broadway και με τον εορταστικό τόνο να δίνουν στην σκηνή, το πασίγνωστο μουσικό συγκρότημα «Μέλισσες», καθώς και με την συμμετοχή κι΄ άλλων γνωστών καλλιτεχνών, η Αθήνα υποδέχτηκε την αλλαγή του χρόνου στην Πλατεία Συντάγματος, στις 10 το βράδυ.

photo:kriti24.gr
photo:newsbreak.gr

Το σύνθημα για τον ερχομό του 2020, έδωσε με μια ευχή ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης: «Πάρτε όλοι μαζί, ο ένας τον άλλο αγκαλιά… να μην βρει το 2020 κανέναν μόνο του».

photo:newsbreak.gr
photο:altsantiri.gr

Φώτα, μουσική, χορός και πολύ κέφι, ήταν αρκετά για να ξεκινήσει το μεγάλο πάρτι. Ζόζεφιν, Ντέμυ και Ήβη Αδάμου, ξεσήκωσαν το παρευρισκόμενους, που  δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί τους. Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς, ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς και Νάντια Μπουλέ.

Εκατοντάδες Αθηναίοι, αλλά και πλήθος επισκεπτών, συνέρρευσαν και στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά, τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, τον μουσικό χορό των σιντριβανιών, το παγοδρόμιο, αλλά και τον καθιερωμένο πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς, δημιουργώντας το αδιαχώρητο.

photo:newspistol.gr
photo:tilegrafimanews.gr
photo:lifo.gr

Νέα χρονιά στην ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η τεράστια κρυστάλλινη σφαίρα βάρους 5 τόνων, άρχισε την κάθοδο της στον ιστό, 60δευτερολευτα πριν τα μεσάνυχτα, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση για το 2020.

photo:documentonews.gr
photo:clickatlife.gr/kritipoliskaihoria.gr

Τα πλήθη κατέκλυσαν την φαντασμαγορική TIMES SQUARE, για την αλλαγή του χρόνου, στην καρδιά του ΜΑΝΧΑΤΑΝ. Κομφετί πέφτουν σαν βροχή και η θρυλική φωνή του αξέχαστου Φρανκ Συνάτρα, πλημμύρισαν την εορταστική ατμόσφαιρα.

photo:eleftheriaonline.gr
photo:eleftherostypos.gr
photo:altsantiri.gr

Νέο Υορκέζοι και τουρίστες, ζουν από κοντά το Παγκόσμιο γεγονός της Πρωτοχρονιάς, στην Αμερικανική Μεγαλούπολη. 

Στην διάσημη παραλία της ΚΟΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ, χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες, έσπευσαν για να γιορτάσουν την έλευση του 2020. Φωτογραφίες μεταξύ τους, αλλά και παθιασμένα φιλιά για τον νέο έτος, ήταν μερικά από τα δείγματα ευτυχίας των παρευρισκόμενων.  

Στο ΠΑΡΙΣΙ, το πάρτι στήθηκε από πολύ νωρίς, με πολύ φως και πολύ μουσική. Το κοινό είχε την τιμή να παρακολουθήσει, ένα μοναδικό υπερθέαμα, φωτισμένων πυροτεχνημάτων, μπροστά στο εμβληματικό μνημείο της πόλης, την Αψίδα του Θριάμβου.

photo:tromaktiko.gr
photo:altsantiri.gr

Στην ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, το εμβληματικό BIG BEN, – το ποιο σιωπούσε  λόγω εργασιών συντήρησης-, χτύπησε τα μεσάνυχτα, για να καλωσορίσει την νέα χρονιά.

Εκατό χιλιάδες άνθρωποι, συγκεντρώθηκαν κατά μήκος του Ποταμού Τάμεση, προκειμένου να θαυμάσουν από κοντά, το show πυροτεχνημάτων. Είναι όμως, το τελευταίο ρεβεγιόν για τους βρετανούς, στην οικογένεια της ΕΕ, πριν από το Brexit που είναι προγραμματισμένο να γίνει, στις 31 Ιανουαρίου.

ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Στην πύλη του Βραδενβούργου στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ, χιλιάδες συγκεντρώθηκαν, για να υποδεχτούν την νέα χρονιά, με μουσική, καλή διάθεση και πυροτεχνήματα.

photo:iefimerida.gr

Οι ΡΩΣΟΙ, αψήφησαν το κρύο και υποδέχτηκαν το νέο έτος στην «ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ» με τις ευχές να συνοδεύονται από ένα ποτήρι σαμπάνιας.

photo:tromaktiko.gr

Νοτιότερα στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ, μια κλεψύδρα άρχισε να μετρά αντίστροφα, για την έλευση της νέας χρονιάς, στο ΜΠΟΥΡΤΖ ΧΑΛΙΦΑ, που είναι το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Ντόπιοι και τουρίστες, κατέκλυσαν τους δρόμους, προκειμένου να παρακολουθήσουν, το υπερθέαμα πυροτεχνημάτων, που ακολούθησε.

photo:offsite.com.cy
photo:naftemporiki.gr/afirimeno.com

Μοναδικό ήταν και το υπερθέαμα στον ουρανό της ΣΑΓΚΑΗΣ. Πάνω από 2000ντρόυνς στον νυχτερινό ουρανό της πόλης, πέταξαν συντονισμένα, κάνοντας εντυπωσιακούς σχηματισμούς.

Σε μια νύχτα, όλος ο πλανήτης ενώθηκε και γιόρτασε την ελπίδα για το μέλλον.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο