ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ(ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, θα επικρατήσει κάποιο παρασκήνιο, το οποίο και θα πρέπει να προσέξετε αν δεν θέλετε να σας σχολιάζουν συνεχώς. Σίγουρα θα πρέπει να ρίξετε το ενδιαφέρον σας σε συζητήσεις, αλλά πάντα σ’ ένα συγκρατημένο πλαίσιο. Τα οικονομικά σας βαίνουν καλώς και θα έχετε την άνοδο που επιθυμούσατε. Θέματα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, μπορεί να σας μπερδέψουν με κάποιο τρόπο, ωστόσο με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα έχετε πιθανότητες να ξεπεράσετε τα μικροεμπόδια που θα σας παρουσιαστούν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, φέρνει απίστευτη εύνοια στις ερωτικές σας υποθέσεις. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που δημιουργούνται προς όφελός σας. Η Πανσέληνος προς το τέλος της εβδομάδας στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σκεφτόσασταν από καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, έρχεστε σε επαφή με τους κοντινού σας ανθρώπους. Πολλά από τα σχέδιά σας που καταστρώνατε εδώ και καιρό, μπορούν να πάρουν μια πιο σταθερή μορφή. Τα οικονομικά σας, χρειάζονται λίγη προσοχή αυτή την περίοδο. Θα έχετε αμέτρητες συναντήσεις και θα περάσετε όμορφες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάτε.  Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ίσως χρειάζονται την συμπαράστασή σας. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος που θα πρέπει να αναμιχθείτε σ’ ένα κλίμα συναισθηματικής έντασης, αφού η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό, μπορεί να πυροδοτήσει κάτι τέτοιο. Η Πανσέληνος στον Λέοντα, σας υπενθυμίζει πως θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η είσοδος του κυβερνήτης σας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, σας τονίζει την ανάγκη να δώσετε την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ζείτε ένα όνειρο, ωστόσο θα πρέπει να δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος, την πραγματικότητα. Αυτές τις ημέρες θα λάβετε αρκετές πληροφορίες, που θα σας φανούν αρκετά σημαντικές. Αξιοποιήστε τες. Θα χρειαστεί να δείξετε την προσοχή σας, περισσότερο στα οικονομικά σας θέματα. Με τους κατάλληλους χειρισμούς που θα κάνετε, θα πετύχετε ακόμη περισσότερα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, σας κάνει ακόμη πιο κοινωνικούς, ενώ η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα- προς το τέλος της εβδομάδας-, σας φέρνει σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, σας βοηθά να εκκινήσετε τα σχέδια που καταστρώνατε εδώ και καιρό. Αυτή την περίοδο θα λάβετε αρκετές πληροφορίες και θα έχετε πολλές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, που ίσως να μην είχατε υπολογίσει. Τα προσωπικά σας ζητήματα χρειάζονται αρκετή προσοχή. Δεν ευνοούνται οι «μυστικές» επαφές, γιατί μπορεί να αποκαλυφθούν πολλά θέματα και αυτό να μην σας αρέσει. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, σας τονίζει-αυτό το διάστημα- την έντονη κοινωνικότητά σας. Η Πανσέληνος προς το τέλος της εβδομάδας, σας βοηθά να προχωρήσουν τα οικονομικά σας ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, σας βοηθά να προωθήσετε τα οικονομικά σας θέματα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας κρύβουν κάποια πράγματα και αυτό δεν θα σας αρέσει και τόσο. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να σκεφτείτε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας, εδώ και αρκετό διάστημα. Κάντε τον απολογισμό σας και προχωρήστε παρακάτω. Θέματα υγείας και εργασίας, τώρα μπορούν να έρθουν στο προσκήνιο. Δώστε την ανάλογη προσοχή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού- ένα επίσης ζώδιο της φωτιάς-, σας φέρνει απίστευτη εύνοια, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, σας τονίζει το ενδιαφέρον για το σύντροφό σας και αυτά που έχει να σας εκφράσει. Ακούστε τον με προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα ζώδιο απέναντι από εσάς, σας φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Αυτή την περίοδο θα κυριαρχήσει το απρόβλεπτο στοιχείο. Πρέπει να είστε αρκετά υποψιασμένοι. Τα κοντινά σας πρόσωπα, είναι αυτά που σας θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες. Οι κοινωνικές επαφές σας αγχώνουν. Δώστε την ανάλογη προσοχή, αφού οι εξελίξεις σε αυτό τον τομέα θα είναι «ραγδαίες». Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, θα σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα αλλιώς στην προσωπική σας κυρίως ζωή. Τα οικονομικά σας ζητήματα θα σας προβληματίσουν, καθώς και άλλα θέματα, με την Πανσέληνο κυρίως προς το τέλος της εβδομάδας από το ζώδιο του Λέοντα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα υγείας και εργασίας. Δώστε την ανάλογη προσοχή. Μην τα αμελείτε. Καταστρώνετε πολλά σχέδια αυτό το διάστημα, ωστόσο θα πρέπει να δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Αυτές τις ημέρες θα σας προβληματίσουν έντονα καταστάσεις, περί των επαγγελματικών σας θεμάτων. Λύστε τις υποθέσεις σας. Θα λάβετε πληροφορίες που ίσως δεν περιμένατε. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, ένα ζώδιο απέναντι απ’ το δικό σας,  σας βγάζει στην επιφάνεια κάποια προβληματάκια που υπήρχαν στην σχέση σας. Η Πανσέληνος προς το τέλος της εβδομάδας στο ζώδιο του Λέοντα, τονίζει την κοινωνικότητά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει στην επιφάνεια τους συναισθηματικού σας προβληματισμούς. Δώστε την ανάλογη προσοχή, διότι θα υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Αυτές τις ημέρες, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως τις οικονομικές σας συναλλαγές. Καινούργια θέματα που καταστρώνατε εδώ και καιρό, τώρα μπορούν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσέξτε όμως τις τρικλοποδιές. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, σας φέρνει σε εκκίνηση θέματα της υγείας, αλλά και της εργασίας σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, προς το τέλος της εβδομάδας, σας προβληματίζει ακόμη περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, έρχονται στο προσκήνιο τα οικογενειακά σας ζητήματα. Αυτή την περίοδο θα πρέπει να δώσετε την προσοχή σας στο σύντροφό σας. Θα σας εκφράσει αρκετά παράπονα. Μην το παραμελείτε. Δείτε τα θέματα στην πραγματική τους διάσταση. Οι πληροφορίες που θα λάβετε, θα σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο των σκέψεών σας, κυρίως στα οικογενειακά σας ζητήματα. Τα οικονομικά σας χρειάζονται την προσοχή σας. Μην κάνετε αλόγιστες σπατάλες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, ένα επίσης ζώδιο της φωτιάς, σας φέρνει σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σεξαπίλ σας κατακτά τους πάντες. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα προς το τέλος της εβδομάδας, μπορεί να σας φέρει σε επαφή με καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, σας κάνει αρκετά επικοινωνιακούς, κυρίως με πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Τα οικογενειακά σας έρχονται με κάποιο τρόπο στην επιφάνεια και θα σας απασχολήσουν. Αυτές τις ημέρες θα έχετε πολλές συναντήσεις, ενώ οι συνεργάτες σας ή θέματα που αφορούν τον σύντροφό σας, θα σας προβληματίσουν. Μην αναμειχθείτε σε καταστάσεις που μπορούν να προκαλέσουν προστριβές με τρίτους. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, σας φέρνει στην επιφάνεια τα οικογενειακά σας ζητήματα. Προς το τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, σας «αναδεικνύει» τους οικονομικού σας προβληματισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα ζώδιο μετά το δικό σας, τονίζει τις οικονομικές σας υποθέσεις. Δώστε την ανάλογη προσοχή και αποφύγετε τις σπατάλες. Δείξτε το ενδιαφέρον σας, σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην τους αμελείτε. Κάτι καλό μπορεί να προκύψει. Προσέξτε λίγο περισσότερο τον τομέα της υγείας, αλλά και της εργασίας. Καραδοκεί το απρόβλεπτο. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, που θα είναι ωστόσο παροδικές. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, σας κάνει ακόμη περισσότερο κοινωνικούς. Αυτό το διάστημα θα έχετε πολλές επαφές, όμως η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, ένα ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας θα σας προβληματίσει, αφού βγάζει στην επιφάνεια τα «κακώς κείμενα», στην σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιό σας, σας κάνει πιο κοινωνικούς και επικοινωνιακούς. Οι αλλαγές είναι πρώτων πυλών. Θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας ζητήματα. Δώστε την προσοχή σας σε αυτό τον τομέα. Θα λάβετε απρόσμενες πληροφορίες και θα έχετε πολλές επαφές με τους γύρου σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας, σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, το επόμενο ζώδιο από το δικό σας, σας φέρνει στην επιφάνεια τα οικονομικά σας ζητήματα. Αποφύγετε τις υπερβολικές σπατάλες. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα, τονίζει τα θέματα της υγείας και της εργασίας. Δείξτε την ανάλογη προσοχή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο