ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ COVID-19, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΟΞΑ

Στα 892 ανέρχονται πλέον τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Κορονοϊού στην χώρα μας, από τους οποίους οι 57 νοσηλεύονται στην εντατική και οι 54 να βρίσκονται διασωληνωμένοι.

Οι περισσότεροι είναι άνδρες, με υποκείμενα νοσήματα.

Το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν 71 νέα κρούσματα στη χώρα μας και τέσσερεις καταγεγραμμένους θανάτους.

Συνολικώς οι θάνατοι στην Ελλάδα αγγίζουν τους 26. Η μέση ηλικία των θανόντων είναι τα 73έτη. Συνολικά ήταν 21άνδρες και 5 γυναίκες, όλοι τους μ κάποιο υποκείμενο νόσημα και ηλικιωμένοι, εκτός από έναν.

Μέχρι τώρα 42 άτομα πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς ξεπέρασαν την ασθένεια του νέου ιού.

«Η πορεία της επιδημίας του ιού στην χώρα μας, θα είναι ανάλογη με τα μέτρα και τη τήρησή τους. Έως τώρα δεν δείχνει σημάδια επιθετικής αύξησης. Σε καμία όμως περίπτωση, δεν έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο. Είμαστε ακόμα μέσα στη μάχη-στην αρχή της μάχης- ο καθένας από την δική του μεριά, οφείλει να βοηθήσει», τόνισε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 6:00 το απόγευμα σε κρατικό κανάλι της χώρας, ο καθηγητής Λοιμοξιωλογίας και Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ COVID-19, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Περισσότερα από 492.000επιβεβαιωμένα κρούσματα καταγράφηκαν παγκοσμίως , περισσότεροι από 22.000 θάνατοι καταγεγραμμένοι και περισσότεροι από 119.000, που ενώ μολύνθηκαν από τον ιό, ανέρρωσαν και έγιναν καλά.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο