ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΩΣ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του πλανήτη Άρη στον Υδροχόο, πράγμα που σημαίνει ότι οι κοντινοί σας άνθρωποι θα βρίσκονται-σε κάθε περίπτωση-στο πλευρό σας. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα πρέπει να κάνετε μελετημένες κινήσεις, με ότι καταπιάνεστε, διότι η σύνοδος Άρη-Κρόνου σας επηρεάζει. Αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας θέματα, αλλά και αυτά της ακίνητης περιουσίας. Δώστε λίγο παραπάνω την προσοχή σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης  στους Διδύμους, ενισχύεται το σέξαπίλ σας. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα, σας ανεβάζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο, θα σας προβληματίσει λιγάκι, θέματα που αφορούν κυρίως την καριέρα και την κοινωνικότητά σας. Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στα σχέδιά σας, λόγω της δυσαρμονικής όψης του Άρη-Κρόνου, όπου πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη. Συμπαρασταθείτε τους. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους, τονώνεται ο οικονομικός σας τομέας, αλλά και ένα θέμα που σας απασχόλησε σε στον συγκεκριμένο τομέα θα έχει θετική έκβαση, όταν μάλιστα θα βάλετε το ζήτημα σε φάση εκκίνησης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο, γεγονός που σημαίνει ότι θα δώσετε την προσοχή σας, στα σχέδια που ετοιμάζετε να πραγματοποιήσετε. Θα υπάρξουν δυσκολίες, λόγω Άρη-Κρόνου, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις θα βγει κάτι καλό. Τα οικονομικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν κατά κάποιο τρόπο. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, τραβούν την προσοχή σας. Δείξτε το ενδιαφέρον σας, λιγάκι παραπάνω. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας,  ενισχύει απίστευτα την γοητεία σας. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, με την είσοδο του Άρη στον Υδροχόο, θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στον οικονομικό τομέα. Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και στα οικονομικά σας, αλλά και σε άλλα ζητήματα της καθημερινότητά σας· Σε χαλαρούς τόνους, θα υπάρξει επίλυση αυτών. Πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος θα σας απασχολήσουν. Δείξτε το ενδιαφέρον σας.  Αυτές τις ημέρες θα έχετε αρκετή έμπνευση, που θα βγει σε καλό. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, σας φέρνει αντιμέτωπους με ζητήματα που θα θέλετε να κρατήσετε μυστικά, σαν “κόρη οφθαλμού”.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η εβδομάδα ξεκινά με την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων, προς το πρόσωπό σας. Ο Άρης περνάει απέναντι από το ζώδιό σας στον Υδροχόο. Θα προσέξετε λιγάκι παραπάνω τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντό σας. Θα πρέπει να ρίξετε λιγάκι τους τόνους και να χαλαρώσετε. Προσέξτε μήπως τα μυστικά σας αποκαλυφθούν με κάποιο τρόπο· κάτι για το οποίο δεν θα σας αρέσει καθόλου. Τα προσωπικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν. Δείξτε το ενδιαφέρον σας και επιλύστε τις υποθέσεις σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, φέρνει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Τα οικονομικά σας τραβούν το ενδιαφέρον σας, πολύ περισσότερο από κάθε τι άλλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά με αρκετές εντάσεις, ωστόσο εσείς προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μην αναμειχθείτε σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Θα υπάρξουν δυσκολίες και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, λόγω κυρίως της δυσαρμονικής όψης Άρη-Κρόνου. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέξετε λιγάκι παραπάνω, τους τομείς της υγεία και της εργασίας. Άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος , δεν είναι και τόσο έμπιστα όσο φαίνονται. Προσέξτε μην αποκαλυφθούν ζητήματα, που θα θέλατε να κρατηθούν μυστικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, ανεβάζει την κοινωνικότητά σας στα ύψη. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα σας ευνοεί απίστευτα. Νέα σχέδια και καταστάσεις-που έχετε κατά νου- θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένοι Ζυγοί, αυτό το διάστημα θα έχετε σημαντικές επαφές. Θα υπάρξουν δυσκολίες, ωστόσο θα επιλυθούν αν εσείς κινηθείτε σε χαλαρούς-προσεκτικούς τόνους. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου είναι ευεργετική για εσάς. Εκμεταλλευτείτε όποια ευκαιρία σας παρουσιάζεται. Τα επαγγελματικά-κοινωνικά σας ζητήματα, θα σας αγχώσουν λιγάκι παραπάνω. Προσπαθήστε μην αποκαλυφθούν θέματα που θα θέλατε να μείνουν μυστικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, ευνοεί τα συναισθηματικά σας ζητήματα. Τα οικογενειακά σας, θα σας απασχολήσουν με κάθε τρόπο· κάτι εκεί μπορεί να τροποποιηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, αυτές τις ημέρες θα πρέπει να προσέξετε πολύ περισσότερο τις οικονομικές σας υποθέσεις, γιατί θα επηρεαστούν με αρνητικό τρόπο. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου είναι δύσκολη, ωστόσο με την κατάλληλη προσοχή θα επιλυθούν πολλά ζητήματα. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, θα σας απασχολήσουν. Θα υπάρξει μεγάλη κοινωνικότητα. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα φέρει προβληματισμό στα αισθηματικά σας. Η σύνοδος όμως Δία-Πλούτωνα, θα φέρει καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας, θετικές όσο ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσουν έντονα, ο σύντροφός σας και οι συνεργάτες σας. Θα υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις, που θα πρέπει να τις ξεπεράσετε. Αν και τα πράγματα έμεναν στάσιμα-κατά κάποιο τρόπο-τώρα με την σύνοδο Άρη-Κρόνου, μπαίνουν σε φάση εκκίνησης. Τα οικονομικά σας, θα γίνουν το αντικείμενο συζήτησης, από μέρους σας. Ασχοληθείτε με καινούργιες καταστάσεις την ζωή σας. Η είσοδος της Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας(στους Διδύμους), θα σας φέρει τα “πάνω-κάτω” στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σταδιακά τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, αυτή η εβδομάδα θα εκδηλώσει κάποιες δυσκολίες. Με την κατάλληλη όμως προσοχή, όλα θα ξεπεραστούν. Η δυσαρμονική όψη Άρη-Κρόνου από τον Υδροχόο, σας φέρνει αντιμέτωπους, με τους οικονομικούς σας προβληματισμούς. Προωθήστε όμως-αυτά τα θέματά σας- με μεθοδικότητα και όλα θα πάνε καλά. Αυτές τις ημέρες, θα σας απασχολήσουν έντονα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Προσοχή, γιατί όλα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα, είναι ευεργετική για εσάς, καθώς πολλά μπορούν να μπούνε σε φάση εκκίνησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, η εβδομάδα ξεκινά με την συμπαράσταση ατόμων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σας, θα φέρει ορισμένες δυσκολίες, τόσο σε επίπεδα έντασης, όσο και αυτών των μικροατυχημάτων. Δείξτε την προσοχή σας και χαλαρώστε. Η όψη Άρη-Κρόνου θα σας κάνει να ασχοληθείτε περισσότερο με τα εργασιακά σας θέματα. Ο σύντροφός σας και οι συνεργάτες σας, θα σας απασχολήσουν με κάθε τρόπο· δείξτε το ενδιαφέρον σας. Τα οικονομικά ζητήματα θα χρειαστούν την προσοχή σας, κυρίως αυτό το διάστημα. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα φέρει προβληματισμό στον συναισθηματικό τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με τις οικογενειακές σας υποθέσεις να βρίσκονται πρώτων πυλών. Ασχοληθείτε λιγάκι παραπάνω με αυτές και πολλά θα μπορέσουν να επιλυθούν. Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, ωστόσο με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα πάρουν τον δρόμο που πρέπει. Η σύνοδος Άρη-Κρόνου δεν είναι δυσαρμονική για εσάς, αντιθέτως είναι ευεργετική. Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει αντιμέτωπους με αρκετό παρασκήνιο. Μην δώσετε λαβή για σχόλια. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέξετε λιγάκι παραπάνω τον τομέα της υγείας και της εργασίας σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους, θα επηρεάσει αρνητικά τον οικονομικό σας τομέα. Δώστε την προσοχή σας. Πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, θα σας απασχολήσουν. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα είναι θετική για εσάς. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, βρίσκονται στο πλευρό σας και σας βοηθούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο