ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 6 έως και της 12 Απριλίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, η εβδομάδα ξεκινά με το ενδιαφέρον σας να εστιάζεται στον τομέα της υγείας και της εργασίας. Δείξτε την προσοχή σας, αφού η δυσαρμονική όψη Άρη-ουρανού,  θα σας «ταρακουνήσει» λιγάκι. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα(μεταξύ Ζυγού-Κριού), σας τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ότι θα πρέπει να μην τις αφήνετε να διαταράσσονται, από κάθε άποψη. Αυτές τις ημέρες, θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας θέματα. Μην τα παραμελείτε. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις σε κάθε οικονομική δυσκολία, που εμφανίζεται μπροστά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές τις ημέρες θα λάβετε αρκετές πληροφορίες, τις οποίες και θα πρέπει να αξιοποιείστε καταλλήλως. Παράλληλα θα γίνουν και σημαντικές συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια,  τα οικονομικά σας είναι ό τομέας που θα σας απασχολήσει στην αρχή της εβδομάδας· στην περίπτωση που σχετίζονται με «τρίτους», οι δοσοληψίες σας θα έχουν την αναμενόμενη επιτυχία. Παρόλα αυτά θα πρέπει να έχετε κατά νου, ότι θα πρέπει πάντοτε να κάνετε μελετημένα-σωστά βήματα. Θα προσέξετε λιγάκι την δυσαρμονική όψη που δημιουργείτε μεταξύ Άρη και Ουρανού, μήπως προκύψουν ξαφνικές δυσκολίες, που δεν υπολογίζατε. Άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα βρίσκονται στο πλευρό σας.  Οι εντάσεις και οι διαμάχες, είναι στο κάδρο της επικοινωνίας. Μην αφήσετε να σας κυριεύσουν τέτοιου είδους συναισθήματα. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό(το προηγούμενο ζώδιο από εσάς), σας δημιουργεί έντονο παρασκήνιο. Πολλές μυστικές επαφές θα κάνετε αυτό το διάστημα, τις οποίες όμως και θα πρέπει να διαφυλάξετε, αν δεν θέλετε να αποκαλυφθούν ξαφνικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, στην αρχή της εβδομάδας, θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας θέματα. Βρείτε τις ανάλογες λύσεις, ευνοείστε. Λόγω της δυσαρμονικής όψης Άρη-Ουρανού, θα πρέπει να προσέξετε λιγάκι παραπάνω, κάθε ρίσκο που σκέφτεστε να ξεκινήσετε· μην σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Με την Πανσέληνο στον Ζυγό(επίσης αέρινο ζώδιο), οι σχέσεις και οι συνεργασίες, θα είναι το αντικείμενο συζήτησης από εσάς. Οι τομείς της υγείας και της εργασίας, απαιτούν την προσοχή σας. Αυτό το διάστημα θα έχετε αρκετή έμπνευση, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να προλαμβάνετε οποιαδήποτε δυσκολίες προκύψουν μπροστά σας. Ο Ερμής στον Κριό, σας κάνει ιδιαίτερα παρορμητικούς. Τώρα είναι η ώρα, για την λήψη σοβαρών αποφάσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, η αρχή της εβδομάδας ξεκινά με την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Η δυσαρμονική όμως όψη που δημιουργείται μεταξύ Άρη και Ουρανού-και επηρεάζει, λίγες ημέρες πριν και λίγες μετά, σας οδηγεί στο να μην αποφασίσετε  τόσο σύντομα την πραγματοποίηση οποιαδήποτε ρίσκου, καθυστερώντας έτσι κάπως τις καταστάσεις· θα είναι προς όφελός σας. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-κριού, επηρεάζει τα οικογενειακά σας θέματα.  Η είσοδος του Ερμή στον Κριό, σας κάνει ιδιαίτερα παρορμητικούς. Μετριάστε τα συναισθήματά σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις, με πρόσωπα κυρίως της εμπιστοσύνης σας, που θα βρουν και την ανάλογη ανταπόδοση διαχρονικά.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα οικονομικά σας ζητήματα, θα μπορούσαν να προωθηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η δυσαρμονική όμως όψη μεταξύ Άρη και Ουρανού, δημιουργεί ένα κλίμα εκρηκτικότητας, κάτι για το οποίο θα πρέπει- να επιληφθείτε με κάθε τρόπο- να αποφύγετε οποιαδήποτε αντιπαράθεση προκύψει, γιατί θα είναι εις βάρος σας. Αυτές τις ημέρες θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας ζητήματα. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό(ένα επίσης ζώδιο της φωτιάς), βοηθά στο να ασχοληθείτε με καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας. Κάποια σχέδια που έχετε κατά νου, θα βρουν την σταθεροποίηση που επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι μου Παρθένοι, η εβδομάδα ξεκινά αισιόδοξα, καθώς νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Η δυσαρμονική όμως όψη που δημιουργείτε μεταξύ Άρη και Ουρανού, φρενάρει κάπως τα σχέδιά σας. Καινούργιες ιδέες που έχετε κατά νου, θα έχουν την αναμενόμενη επιτυχία. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας δημιουργήσει κάποιο άγχος, κυρίως για θέματα οικονομικά, αλλά και τους δικών σας ανθρώπων. Κάποια ζητήματα που σας απασχολούσαν εδώ και καιρό, τώρα-με τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνετε από μέρους σας- θα μπορούσαν να προωθηθούν δυναμικά. Ο κυβερνήτης σας Ερμής από το ζώδιο του Κριού, θα επηρεάσει τον οικονομικό σας τομέα. Άτομα του στενού σας περίγυρου, σας βοηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η καινούργια εβδομάδα ξεκινά κάπως περίεργα. Από την μια θα θέλατε να κρατήσετε κάποια σχέδιά σας μυστικά και από την άλλη, η δυσαρμονική όψη που δημιουργείτε μεταξύ Άρη και Ουρανού, σας δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα · μην πέσετε στην παγίδα, να αναμειχθείτε σε αυτό. Τα οικονομικά σας ζητήματα, καθώς και τα συναισθηματικά σας, απαιτούν την προσοχή σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον άξονά σας(μεταξύ Κριού-Ζυγού) και ιδιαιτέρως δε στο ζώδιό σας, επηρεάζει τις σχέσεις σας με τους γύρω σας. Τα οικονομικά σας θα σας αγχώσουν λιγάκι, ωστόσο το κλίμα θα αλλάξει προς το καλύτερο «ως δια μαγείας». Η είσοδος του Ερμή(στο απέναντι ζώδιό σας) στον Κριό ευνοεί τις συναντήσεις που θα κάνετε, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Η συμφωνίες που θα πραγματοποιήσετε αυτές τις ημέρες, θα έχουν έναν πιο σταθερό χαρακτήρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, η εβδομάδα ξεκινά με την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ Άρη και Ουρανού, είναι μια άκρως επικίνδυνη όψη, μέσα στην οποία θα πρέπει να προσέξετε κάθε είδους ρίσκο που σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε. Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένες καταστάσεις. Όλα αποκαλύπτονται και σας φορτίζουν. Καταστάσεις που σας απασχόλησαν στο πρόσφατο παρελθόν, τώρα θα μπορούσαν να βρουν την λύση τους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, στρέφει το ενδιαφέρον σας, σε θέματα υγείας και εργασίας. Προς το τέλος της εβδομάδας, η συμφωνίες που θα κλείσετε, θα πάρουν μια πιο σταθερή μορφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, η εβδομάδα ξεκινά με έντονο το στοιχείο της κοινωνικότητας. Αυτές τις ημέρες θα πραγματοποιήσετε πολλές συναντήσεις, επαγγελματικού κυρίως χαρακτήρα. Η δυσαρμονική όψη που δημιουργείτε μεταξύ Άρη και Ουρανού, δημιουργεί άκρως επικίνδυνες καταστάσεις. Οι εντάσεις θα είναι πρώτων πυλών. Αποφύγετέ τες, με κάθε τρόπο. Η Πανσέληνος που δημιουργείτε στον άξονα κριού-Ζυγού, θα αποκαλύψει κάποια γεγονότα που δεν θα σας αρέσουν και τόσο. Ευνοούνται οι μυστικές συναντήσεις, όμως πάντοτε στο πλαίσιο του μέτρου. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό(ένα επίσης ζώδιο της φωτιάς), σας φέρνει σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι σχέσεις και οι συνεργασίες, θα πάρουν έναν πιο σταθερό χαρακτήρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα για το ζώδιό σας, καθώς οτιδήποτε κι’ αν επιχειρήσετε να κάνετε, θα έχει την επιτυχία που ονειρευόσασταν. Η δυσαρμονική όμως όψη που δημιουργείτε μεταξύ Άρη και Ουρανού, θα απαιτήσει την προσοχή σας, καθώς εάν δεν κινηθείτε μεθοδικά, υπάρχει πιθανότητα όλα να ανατραπούν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στον Ζυγό θα σας δημιουργήσει ένα άγχος, κυρίως σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που δημιουργούν εντάσεις. Με την είσοδο του Ερμή στον Κριό, οι οικογενειακές καταστάσεις έρχονται- με κάποιο τρόπο- στο προσκήνιο. Οι συμφωνίες που θα πραγματοποιήσετε προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχουν μια πιο σταθερή μορφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα επηρεάσει τον οικονομικό σας τομέα. Η δυσαρμονική όψη που δημιουργείτε μεταξύ Άρη και Ουρανού, δημιουργεί ένα άκρως εκρηκτικό κλίμα. Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε τέτοιου είδους καταστάσεις.  Η Πανσέληνος που πραγματοποιείτε στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργεί κάποια μικροπροβληματάκια στις συναντήσεις σας με τους άλλους, ωστόσο οι καταστάσεις που προκύπτουν θα είναι παροδικές. Ο επαγγελματικός σας τομέας, θα γίνει αντικείμενο συζήτησης από μέρους σας. Η έμπνευση που θα έχετε, θα ευνοήσει στην επίλυση πολλών θεμάτων. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό, θα αναδείξει το επικοινωνιακό σας ταλέντο, μαγεύοντάς τους γύρω σας απίστευτα. Πολλές από τις συζητήσεις που θα κάνετε, θα βρουν την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου ψαράκια η εβδομάδα ξεκινά θετικά, αφού σας προτρέπει να ασχοληθείτε λιγάκι παραπάνω, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Η δυσαρμονική όψη που δημιουργείτε μεταξύ Άρη και Ουρανού, θα φέρει στην επιφάνεια αρκετό παρασκήνιο· μην δώστε αφορμή για σχόλια. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Ζυγό, θα σας δημιουργήσει αρκετό άγχος, κυρίως οικονομικού χαρακτήρα. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις των σχεδίων σας, ωστόσο θα είναι παροδικές. Με τις κατάλληλες κινήσεις που θα γίνουν από μέρους σας, πολλά από τα ζητήματα που σας απασχολούν, θα μπορούσαν να πάρουν μία πιο σταθερή βάση. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό, θα ευνοήσει κάπως τον οικονομικό τομέα, που «πλήττεται» αυτό το διάστημα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο