ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (Από 20 έως 26 Απριλίου 2020)

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένα μου Κριαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν έντονα τα προσωπικά σας ζητήματα. Μην είστε και τόσο απότομοι και επιχειρήσετε  να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, διότι θα υπάρξουν μικροκαθυστερήσεις. Με ότι αποφασίσετε ασχοληθείτε, θα πρέπει να κινείται στα όρια του μέτρου. Τα οικονομικά σας, αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες, γι’ αυτό αφήστε τις εκκινήσεις για λίγο αργότερα. Θα πρέπει να προσέξετε-λίγο παραπάνω αυτές τις ημέρες-, γιατί το απρόβλεπτο καραδοκεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένα μου Ταυράκια, η εβδομάδα ξεκινά κάπως ευνοϊκά για το ζώδιό σας. Ο Ήλιος εισέρχεται σε εσάς και σας γεμίζει αισιοδοξία. Θα πρέπει όμως να δείξετε το ενδιαφέρον σας, στα άτομα με τα οποία συναναστρέφεστε και να μην τα αμελείτε. Η υγεία σας, εφιστά την προσοχή σας. Αυτό το διάστημα, «παγώστε» τις εκκινήσεις σας και αφήστε τα νέα ξεκινήματα για λίγο αργότερα. Τα οικονομικά σας ταλαντεύονται, γι’ αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε συμφωνία έχετε κατά νου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένα μου Διδυμάκια, αυτές τις ημέρες καλείστε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Άτομα που βρίσκονται κοντά σας, θα σας στηρίξουν. Αποφύγετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και νέες συμφωνίες, γιατί τα θέματα θα προσκρούσουν σε εμπόδια. Κάντε –όσο μπορείτε-μελετημένες και μεθοδικές κινήσεις. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, σας έχουν ανάγκη· μην τους παραμελείτε και δείξτε την αγάπη σας, με κάθε τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα επηρεαστεί άμεσα ο κοινωνικός σας τομέας. Θα υπάρξουν δυσκολίες, όσον αφορά την λήψη σημαντικών αποφάσεων. Άτομα του περιβάλλοντός σας, έχουν την ανάγκη σας· δείξτε το ενδιαφέρον σας. Αυτές τις ημέρες αποφύγετε να ασχοληθείτε με καινούργιες καταστάσεις στην ζωή σας. Τα οικονομικά σας βάλλονται, γι’ αυτό και θα πρέπει να αποφύγετε-με κάθε τρόπο- τις όποιες εκκινήσεις σκέφτεστε να πράξετε. Οι απρόβλεπτες καταστάσεις, είναι πρώτων πυλών.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, ο Ήλιος από τον Ταύρο, δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα για εσάς. Θα υπάρξουν δυσκολίες. Εστιάστε την προσοχή σας, σε άτομα με τα οποία έχετε πάρε-δώσε καθημερινά. Κάτι εκεί μπορεί να κρύβετε. Αυτές τις ημέρες, αποφύγετε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα· θα υπάρξουν εμπόδια. Αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις και τις εκκινήσεις που σκέφτεστε να κάνετε, για λίγο αργότερα. Θα σημειωθούν απρόβλεπτες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπημένοι Παρθένοι, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο(σε ένα γήινο)και φιλικό ζώδιο για εσάς, ευνοεί κάθε ζήτημα με το οποίο θα θελήσετε να ασχοληθείτε.  Το σκηνικό κάπως αλλάζει μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα υπάρξουν μικροκαθυστερήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε κάθε νέα εκκίνηση. Κάντε λίγο υπομονή, γιατί τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν , κάπως παρακάτω. Τα οικονομικά σας, εφιστούν την προσοχή σας. Μελετήστε πολύ τις καταστάσεις, προτού κάνετε οτιδήποτε. Θα υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα μου Ζυγάκια, η εβδομάδα ξεκινά με μια δυσανασχέτηση στον οικονομικό κυρίως τομέα. Αποφύγετε συναλλαγές με τρίτους. Άτομα που βρίσκονται γύρω σας, χρειάζονται την συμπαράστασή σας· ενδιαφερθείτε γι’ αυτούς. Προσπαθήστε να μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα, σε οποιονδήποτε τομέα, έχετε κατά νου. Αφήστε τα ζητήματα για λίγο αργότερα. Αποφύγετε κάθε οικονομικό ρίσκο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι μου Σκορπιοί, ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου, ένα ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, σας κάνει να έχετε προβληματισμούς, κυρίως με πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεστε. Θα υπάρξουν δυσκολίες, ωστόσο αποφύγετε-με κάθε τρόπο- κάθε νέα εκκίνηση, διότι θα προσκρούσει σε εμπόδια. Μην προσπαθήσετε να αναμειχθείτε σε καταστάσεις που μπορούν να σας προκαλέσουν μεγάλες εντάσεις· χαλαρώστε. Το εργασιακό κομμάτι, θα σας απασχολήσει κάπως έντονα αυτές τις ημέρες. Θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα και αυτό τον τομέα, αλλά και την υγεία σας πολύ περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένα μου Τοξοτάκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι κάπως δύστροπο, ως προς τα θέματα της υγείας και της εργασίας. Δείξτε την προσοχή σας, μην αμελείτε τέτοιου είδους ζητήματα. Αποφύγετε αυτές τις ημέρες, τα θέματα που μπορούν να σας βγάλουν εκτός εαυτού. Προσπαθήστε τα καινούργια σχέδια-που έχετε κατά νου-να τα παγώσετε για ένα μικρό διάστημα· μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σας βάλλονται. Αυτές τις ημέρες, θα απασχολήσουν έντονα τα θέματα των παιδιών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένα μου Αιγοκεράκια, η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο, ένα γήινο και φιλικό ζώδιο με το δικό σας, θα σας κινήσει το ενδιαφέρον για τον ερωτικό σας σύντροφο, με θετικό τρόπο. Θα υπάρξουν δυσκολίες, ωστόσο μην αμελείτε άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, που σας έχουν ανάγκη. Αποφύγετε αυτές τις ημέρες τις καινούργιες εκκινήσεις· αφήστε τες για λίγο αργότερα. Θα υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις· δείξτε την προσοχή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένα μου Υδροχοάκια, με την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο(σ’ ένα σταθερό επίσης ζώδιο), θα σας απασχολήσουν έντονα τα οικογενειακά σας ζητήματα. Θα υπάρξουν δυσκολίες, ωστόσο προσπαθήστε να μην ασχοληθείτε με νέα ξεκινήματα που έχετε κατά νου και να τα αφήσετε για λίγο αργότερα. Άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, έχουν την απόλυτη ανάγκη σας· δείξτε το ενδιαφέρον σας και μην τα αμελείτε. Αφήστε τις λήψη σοβαρών αποφάσεων για κάπου παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπημένα μου Ψαράκια, το ξεκίνημα της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν κάπως έντονα τα τρέχοντα ζητήματα της εβδομάδος. Αυτό το διάστημα δεν ευνοείται και τόσο οποιαδήποτε σκέψη για συνεργασία, καθώς και τα νέα ξεκινήματα που έχετε κατά νου. Αφήστε τις καταστάσεις να επανέλθουν κάπου παρακάτω. Θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες, αρκεί να τις αξιοποιείστε καταλλήλως. Οτιδήποτε μυστικό, θα βγει στην επιφάνεια· αποφύγετε να αναμειχθείτε σε κάτι τέτοιο. Θα ακολουθήσουν απρόβλεπτες καταστάσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο